Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 186 10
Στριπτιτζάδικα 326578
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

5.0
Χορός κοριτσιών (privé)

5.0
Χώρος

6.0
Μουσική

4.0
Ποιότητα ποτών

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Και πολύ καλή βαθμολογία μου φαίνεται του έβαλα. Απορώ γιατί όλοι λένε τα καλύτερα. Καταρχάς, εντάξει δεν λέω έχει shows, αλλά όλα πια έχουν shows. Ο DJ δε, ήθελα να του σπάσω τα μούτρα. Όλο βλακείες ατάκες έλεγε κι έκανε τον έξυπνο. Οι κοπέλες είναι αρκετά όμορφες οι πιο πολλές, αλλά όχι με την έννοια καυλιάρες, αλλά με την έννοια μοντέλο, δλδ ψηλές κι αδύνατες. Το μαγαζί δεν πολυσπονσόραρε σιλικόνη.

Ο χώρος αρκετά μεγάλος, αλλά αν δεν βρεις τραπέζι δεν βλέπεις τίποτα. Η μουσική ήταν το χειρότερο, τόσο βαρετή που κοντέψαμε όλοι να αποκοιμηθούμε. Το χειρότερο βέβαια είναι όταν πήγαμε να πάρουμε χορό με το αγόρι μου, είχαμε συνηθίσει απλά να μας το χρεώνουν ως διπλό χωρό. Λογικό ως εκεί. Τι μας λέει ο τυπάς; 10 λέει για το αγόρι, 20 για το κορίτσι και 10 επιεδή θα κάνει και για τους 2 μαζί. Έλεος δλδ. Πού τα είδαν αυτά γραμμένα; Εντάξει αν μου έλεγε 20 ο καθένας επειδή κάνει 20 ο χορός εντάξει αλλά 10+20+10; βρε ουστ. Τελικά την πήρε μόνο το αγόρι μου μία εκεί, μάλλον πολωνέζα, είχε όρεξη για τριψομούνι, αυτά. Τα ίδια είπε και η υπόλοιπη παρέα για τις δικές τους με εξαίρεση 2 που οι δικές τους βαριόντουσαν που ζούσαν. τα ποτά μιας και πήραμε μπουκάλι, επιζήσαμε. όσο για το χουρό επί πίστας, οι περισσότερες ήξεραν να χρησιμοποιούν το στύλο αλλά ιδιαίτερα βαρετά. full nude δε έπαιξε.
Μέλος
10
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού