Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 55 10
Στριπτιτζάδικα 103217
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

6.0
Χώρος

5.0
Μουσική

8.0
Ποιότητα ποτών

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πέφτει τόση δυσφήμιση. καταρχάς πήγαμε με την παρέα μου δύο συνεχόμενα Σάββατα, για να έχω αντικειμενική άποψη. Όντως ο χώρος δεν έχει καλό εξαερισμό κι αυτά τα λέιζερ σε τυφλώνουν με αποτέλεσμα να σε ζαλίζουν. Η μουσική δεν μου φάνηκε πιο δυνατή απ'ότι σε άλλα μαγαζιά του είδους και δεν ήταν βαρετή όπως σε άλλο μαγαζί που το θεοποιούν.

Οι κοπέλες ήταν όλες άνω τουμέσου όρου με δύο μόνο σαβούρες. Καταπληκτικό το σόου με τις αμαζόνες που περνάνε με τον δονητή από κάθε τραπέζι και τους τον βάζεις αν θες. Και τα υπόλοιπα shows εκτός του ότι ανανεώνονται δεν είναι βαρετά.

Τώρα για Αλβανία που λετε, νομίζω κι εγώ το χει μπερδέψει με άλλο μαγαζί ο φίλος.

Για χουρό τώρα, όντως 15 είναι αρκετά καθώς στα περισσοτερα έχει 10. Πάντως Λάουρα και Τζίνα που πήραμε ήταν καλές. Φίλος πήρε πριβέ μια άλλη ξανθούλα και του έκανε με 50 ευρω την χειροκίνητη, ενώ ένας άλλος την Τζούλια και είπε ότι ήταν πολύ καυλωτική.

Τώρα για τα πουτά κι αυτά, εμάς δεν μας τα έπρηξαν. Τώρα είναι στον καθένα τι θα τύχει. Πάντως το θεωρώ από τα καλύτερα αυτή τη στιγμή στην Αθήνα
Μέλος
10
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού