Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 56 10
Στριπτιτζάδικα
108801
Γενική βαθμολογία
2.9
Εμφάνιση κοριτσιών
3.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
2.0
Χορός κοριτσιών (privé)
3.0
Χώρος
3.0
Μουσική
2.0
Ποιότητα ποτών
3.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Το μαγαζί αυτό κάποιες εποχές ήταν απ'τα καλά...Είχε γυναίκες,είχε κόσμο είχε γενικότερα κινητικότητα...
Τώρα έχει γίνει Κωλόμπαρο...
Κανονικά για μένα σε αυτή τη κατηγορία ανήκει...Κωλόμπαρο που κάποιες στιγμές ανεβαίνει μία κοπέλα χαμηλού επιπέδου εμφάνισης και χορεύει....
Απ'έξω ησυχία,καθημερινή βέβαια αλλά και Παρασκευοσάββατα δε νομίζω να τραβάει πολύ κόσμο...Παρκάρεις εύκολα σχεδόν απ'έξω...
Το προσωπικό καλό δε μπορώ να πω....Πρόθυμο αλλά δε μπορούν να κάνουν κι αλλιώς...
Ποτό μέτριο καλύτερα να προτιμήσετε μπύρα ή αναψυκτικό...
Dj σαν να μην υπήρχε...Έπαιζε μουσική χωρίς να λέει πολλά...Και playlist να βάζανε καλά είναι....
Κόσμος τίποτα...Μία παρέα δύο κυρίων στους καναπέδες....Κάποια στιγμή ο ένας ανέβηκε για πριβέ...
Ο χώρος για μένα είναι μούφα τελείως...Σκοτινά αρκετά και γενικότερα μάπα...Θέλει λίγο μοντάρισμα...Βασικά αλλαγή και ανακαίνιση θέλει...
Κοπέλες-ρόστερ κάτω του μετρίου....
Δύο που πλησίασαν ήταν αστα να παει...
Κάθισα κανα τέταρτο και έφυγα...
Είσοδο δεν έχει τις καθημερινές τουλάχιστον...
Με το πριβέ λογικά εχει και εδω τις κατηγορίες όπως και παλιά...
50 το απλό και ανεβαίνουμε....
Δεν επέλεξα ούτε απλο χορό ούτε πριβέ για να έχω άποψη...
Σε γενικές γραμμές Μάπα...Χάλια Μαύρα...
Τώρα έχει γίνει Κωλόμπαρο...
Κανονικά για μένα σε αυτή τη κατηγορία ανήκει...Κωλόμπαρο που κάποιες στιγμές ανεβαίνει μία κοπέλα χαμηλού επιπέδου εμφάνισης και χορεύει....
Απ'έξω ησυχία,καθημερινή βέβαια αλλά και Παρασκευοσάββατα δε νομίζω να τραβάει πολύ κόσμο...Παρκάρεις εύκολα σχεδόν απ'έξω...
Το προσωπικό καλό δε μπορώ να πω....Πρόθυμο αλλά δε μπορούν να κάνουν κι αλλιώς...
Ποτό μέτριο καλύτερα να προτιμήσετε μπύρα ή αναψυκτικό...
Dj σαν να μην υπήρχε...Έπαιζε μουσική χωρίς να λέει πολλά...Και playlist να βάζανε καλά είναι....
Κόσμος τίποτα...Μία παρέα δύο κυρίων στους καναπέδες....Κάποια στιγμή ο ένας ανέβηκε για πριβέ...
Ο χώρος για μένα είναι μούφα τελείως...Σκοτινά αρκετά και γενικότερα μάπα...Θέλει λίγο μοντάρισμα...Βασικά αλλαγή και ανακαίνιση θέλει...
Κοπέλες-ρόστερ κάτω του μετρίου....
Δύο που πλησίασαν ήταν αστα να παει...
Κάθισα κανα τέταρτο και έφυγα...
Είσοδο δεν έχει τις καθημερινές τουλάχιστον...
Με το πριβέ λογικά εχει και εδω τις κατηγορίες όπως και παλιά...
50 το απλό και ανεβαίνουμε....
Δεν επέλεξα ούτε απλο χορό ούτε πριβέ για να έχω άποψη...
Σε γενικές γραμμές Μάπα...Χάλια Μαύρα...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού