Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 72 10
Στριπτιτζάδικα
131109
Γενική βαθμολογία
5.1
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
5.0
Χορός κοριτσιών (privé)
4.0
Χώρος
5.0
Μουσική
8.0
Ποιότητα ποτών
3.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Μετά τη βολτίτσα με την παρέα λέω νωρίς είναι δεν πάω μια βόλτα για ένα ουισκάκι στο Star να δούμε και τι παίζει? Πάω λοιπόν, χαλαρά βέβαια λόγω καθημερινής, δίνω τα 15 ευρώ (πολλά τα θεωρώ) και με βλέπει ο κουμανταδόρος εκεί και μου λέει να κάτσω... Του λέω θα αράξω στο μπαρ μια και είμαι μονος μου να πιω ένα ποτάκι. Τα κορίτσια πολύ όμορφα χωρίς το σούπερ που να σε κάνει να σου πέσει το σαγόνι. Ήρθε ένα κοριτσάκι εκεί εξ ρουμανίας (αλίκη νομίζω) μπούρου μπούρου μου λέει πάμε για χορό? και δεν πάμε της λέω. Ο χορός πολύ μούφα εκεί στους καναπέδες, δεν τα πιάνουν πια όλα, ψιλοαπόσταση κλπ και σε χρόνο dt μου λέει χορός τέλος. Γυρνάω για το ποτό μου, και από την πρώτη τζούρα (που λέει ο λόγος) να ο πονοκέφαλος. Εκεί έπρεπε να μπει η αντιτρομοκρατική με τις μπόμπες που σερβίρανε... τέσπα μετά γνωρίσαμε τη Μαιρη, καλό μαυράκι (έχω αδυναμία) χορός αρκετά καλός. Αυτό που είδα και είπα δεν παίρνω ξανά ποτό (πλην μπύρας) είναι όταν ο σερβιτόρος παραγγέλνει ένα ποτό για κάποιο τραπέζι και πριν το πάει ΠΙΝΕΙ ΛΙΓΟ... αν είναι δυνατόν.. αίσχος...
οπότε έχουμε και λέμε:
κορίτσια: όμορφα αρκετά
χορός: κατά περίπτωση αλλά στη μετριότητα
σέρβις: απαράδεκτο (μετά από αυτό που είδα)
Τιμές: ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ... 12 ο χορός, 10 το δεύτερο ποτό, 15 είσοδος... έλεος, υπάρχει και κρίση.
οπότε έχουμε και λέμε:
κορίτσια: όμορφα αρκετά
χορός: κατά περίπτωση αλλά στη μετριότητα
σέρβις: απαράδεκτο (μετά από αυτό που είδα)
Τιμές: ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ... 12 ο χορός, 10 το δεύτερο ποτό, 15 είσοδος... έλεος, υπάρχει και κρίση.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού