Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 186 10
Στριπτιτζάδικα
327042
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
5.0
Χορός κοριτσιών (privé)
7.0
Χώρος
1.0
Μουσική
9.0
Ποιότητα ποτών
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
01:30 επίσκεψη στο μαγαζί πάρκιν εύκολο υποδοχή πολύ καλή .Κ ξεκινάμε είσοδος στο μαγαζί 15 ευρο έκαστος εγώ κ ένα φιλαράκι μαζί ταξίδι αστραπή στην Αθήνα για 12 ώρες (δουλειά) το σύνολο 30 καθόμαστε περνουμε 2 τζονη κ περιμένουμε να αρχίσουν τα σόου οι κοπέλες πολύ ωραίες κ μικρής ηλικίας έχει κ μπάζα αλλά λίγα επίσκεψη πρώτη από μια Ουκρανή μελαχρινή με ωραίο κορμί κ εδώ αρχίζουν οι απαιτήσεις πάμε χώρο;; Πόσο της λέω; 20 κ 50 μου λέει της λέω κ εγώ αργότερα κ φεύγει κ αρχίζουν όλες να έρχονται για να κεράσουμε ποτάκι Μ ε όλη τη καλή διάθεση πόσο το ποτό ρωτάω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ 30 ευρο έλεος ΚΎΡΙΟΙ .Οι κοπέλες όπως είπα κ πριν οι ποίο πολλές αστέρια αλλά μάλλον εκείνη τη βράδυα θέλαν ΑΙΜΑ. Ευγενία καθόλου ο φίλος ξεγελάστηκε κ πήρε ένα χώρο πριβέ 100 ευρο όμως αλλά του είπανε κιάλια γίνανε ......το γνωστό κ σταματώ εδώ λόγο νεύρων για το πώς πέρασε η βραδυα.αυτο που μου έκανε εντύπωση όμως είχε ένα μελαχρινό Ελληνίδα μας είπε με άριστα ελληνικά φωτιά ηλικία 19 -22 το ανοτ
ερο μες τη καύλα αρωστησαμε λοιπόν το πήρα ένα χορώ επειδή γουστάρα λίγο να τελειώσω πάνω μου ........στηθος τριάρι κ να θέλει να βυζαξω!!!!!!! Κολάρα να τρίβεται συνέχεια πάνω στο .....με μανία όμως αυτό που ξαναλέω ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ !!!τέτοιους κερους ρίξτε της τιμές 190 ευρο δώσαμε κ φύγαμε την επόμενη φορά όμως που θα ανέβω Αθήνα αν δεν ακούσω για πτώση τημων αλλού ΑΛΛΟΥ!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ.
ερο μες τη καύλα αρωστησαμε λοιπόν το πήρα ένα χορώ επειδή γουστάρα λίγο να τελειώσω πάνω μου ........στηθος τριάρι κ να θέλει να βυζαξω!!!!!!! Κολάρα να τρίβεται συνέχεια πάνω στο .....με μανία όμως αυτό που ξαναλέω ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ !!!τέτοιους κερους ρίξτε της τιμές 190 ευρο δώσαμε κ φύγαμε την επόμενη φορά όμως που θα ανέβω Αθήνα αν δεν ακούσω για πτώση τημων αλλού ΑΛΛΟΥ!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 11, 2018
tavroulis
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουνίου, 2018
Ειναι φαρμακειο αλλα εχει τα καλυτερα μουνετα
mailakos
13 Ιουνίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Ισως!!
T
tavroulis
13 Ιουνίου, 2018
Σε όσα λες για τιμές έχεις δίκιο ρε φίλε αλλά στο πριβέ δεν καταλαβαίνω τι παίχτηκε έτσι όπως τα γράφεις
O
obi1
13 Ιουνίου, 2018
λογικα τιποτα
pilofori
13 Ιουνίου, 2018
Ειναι το καλυτερο στριπτιζαδικο στην Αθηνα, με τα καλυτερα μουνια ρωσσιδια! Ομως φιλε με αυτα τα λεφτα που δωσατε καλυτερα να περνατε call-girl, και θα σας ερχοταν και πιο φτηνα!!
Johnny87
14 Ιουνίου, 2018
Τίποτα αποτι είχαν πει με το φίλο μου δηλαδή πιάσε ότι θες άκυρο χώρο από μακριά δηλαδή στο 1 μέτρο........τα γνωστά..
T
tavroulis
14 Ιουνίου, 2018
Ανεβήκαμε για λίγες ώρες κ δεν υπήρχαν ούτε γνωριμίες ούτε χρόνος για κάτι καλό.Τη φόλα πάντως τη φάγαμε!!
T
tavroulis
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7