Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 183 10
Στριπτιτζάδικα 320299
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοριτσιών
 
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
6.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Επίδρομη το Σαββατόβραδο στο εν λόγω μαγαζί με ρομαντικό team δεκαετίας.



Καταρχήν το θέμα του παρκαρίσματος όσο πάει και χειροτερεύει. Μας πήρε περίπου μισάωρο μέχρι να βρούμε θέση και τα καντήλια έφευγαν το ένα μετά το άλλο.



Ο χώρος ο γνωστός. Ικανοποιητικός σε μέγεθος και το κυριότερο χωρίς τυφλά σημεία πίσω από κολώνες, αφού αυτές δεν υπάρχουν.



Αράξαμε με τα παληκάρια που λέτε και ξεκινήσαμε τα ποτάκια. Σε γενικές γραμμές ήταν normal και δεν γίναμε κόκκαλο. Μόλις ήρθαμε σε κέφι και είπαμε και δυο-τρείς κουβεντούλες, ξεκινήσαμε και το παιχνίδι με τα σουβλιά του μαγαζιού.



Εμφάνιση πολυ καλή στην τραγική τους πλειοψηφία. Πάθαμε ένα μικρό ντελίριο με τα πατοσούβλια μιας και ήταν και όμορφες και αρκετές σε αριθμό για το μέγεθος του μαγαζιού.



Για να μπούμε στο ψητό τώρα, το ατού του μαγαζιού είναι το show. Πέφτει ρομάντζο στην σκηνή με live sex show και γενικά πιστεύω πως όλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι.



Όσον αφορά όμως τον Prive χορό, αυτός ήταν απλά απογοητευτικός και δεν συνίσταται. Όντως τα κορίτσια δεν κάνουν πολλά χωρίς το 50ρικο για special, αλλά ακόμη και όταν το σκάσετε μην περιμένετε τίποτα το ιδιαίτερο. Θεωρητικά το special σημαίναι full nude και τίποτα παραπάνω από κάνα χάιδεμα του Γιάγκουλα.



Συνοψίζοντας, εάν γουστάρετε να καυλαντίσετε με τους ρομαντικούς σας φίλους, πίνοντας ποτάκια και χαζεύοντας/φλερτάροντας φοβερά βυζοκώλια, τότε το μαγαζί θα σας ικανοποιήσει.



Εάν όμως θέλετε δυνατούς Prive χωρούς και εάν ψάχνετε και φραπεδάκι, τότε καλύτερα να κοιτάξετε αλλού.



Tsopanis out
Μέλος
Εγγραφή:
21 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού