Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 8 10
Στριπτιτζάδικα
41190
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση κοριτσιών
5.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
4.0
Χορός κοριτσιών (privé)
7.0
Χώρος
7.0
Μουσική
8.0
Ποιότητα ποτών
10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το μαγαζί είναι αδερφάκι του Erotica (ίδιος ιδιοκτήτης). Δε λέει κάτι το ιδιαίτερο. Γυναίκες μετριότατες Ρουμάνες στην συντριπτική τους πλειοψηφία, άβυζες & μινιόν γενικώς. Εξαιρείται η υπέροχη Σάσα, μία απ' τις λίγες Ρωσίδες, πανέμορφη & με καταπληκτικό στήθος, στον κώλο λίγο μας τα χαλάει. Μόνο αυτή κέρασα ποτό & την πήρα & για χορό & έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, αγαπησιάρικο πλάσμα η συγκεκριμένη. Χοροί στην πίστα ανύπαρκτοι, το μόνο καλό είναι ότι είναι full nude. Χοροί στους καναπέδες γενικά πολύ καλοί απ' ό,τι πήρε το μάτι μου. Ο χώρος κλασσικός πολυτελής όπως του Erotica με δερμάτινους ανετότατους καναπέδες πλην όμως πολύ πιο αφιλόξενος σε σχέση με το Erotica. Μουσική πολύ καλή εκτός από λίγες παραφωνίες. Ποτά κομπλέ. Parking βρίσκει κανείς ανετότατα. Αλλά αυτό που σε κάνει να δακρύζεις είναι η εξυπηρέτηση! Γκαρσόνια ευγενικά όσο δεν πάει, οι κοπέλες επίσης άψογη επαγγελματική συμπεριφορά & πολύ φιλικές παρ' ότι πολλές δεν... το 'χουν το επάγγελμα, χρόνοι στο κέρασμα πολλοί μεγαλύτεροι σε σχέση με άλλα γυφτάδικα που στο 5λεπτο σηκώνονται, χοροί επίσης. ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ πεντακάθαρες (για όσους ξέρουν το μαγαζί φαίνεται από την τουαλέτα). Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης παιδιά δε μαλακίζεται, τα μαγαζιά του είναι τα μοναδικά σ' όλη την Αθήνα που πραγματικά ΣΕΒΟΝΤΑΙ τον πελάτη! Γενικά όσον αφορά τη σχέση απόδοσης/τιμής μόνο η είσοδος μου φαίνεται ακριβή. Γιατί στα ποτά οι κοπέλες κάθονται αρκετή ώρα & επίσης οι χοροί για 10 ευρώ (ούτε 12, ούτε 15) είναι αξιοπρεπέστατοι. Εν τέλει μόλις επισκεφτώ & την τελευταία τρούπα στο λεκανοπέδιο προσωπικά θα επισκέφτομαι μόνο τα αδερφάκια EROTICA - TUTTI FRUTTI γιατί είναι τα μόνα μαγαζιά που νοιώθω ότι με σέβονται. Κι αν έχω Άρτεμη & Σάσα αντιστοίχως να ασχολούμαι προσωπικά νοιώθω απόλυτα καλυμένος.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού