Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 16 10
Στριπτιτζάδικα 64906
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

7.0
Μουσική

8.0
Ποιότητα ποτών

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Για ακόμα μια φορά με παρασύρανε ,σε ένα ευαγές ίδρυμα και είπα να σας περιγράψω και την δικιά μου εμπειρία.Πρώτα από όλα το μαγαζί από έξω είναι περιποιημένο και το Λόμπι της εισόδου αρκετά καλό . Βέβαια μπαίνοντας μέσα επικρατεί μια υπερβολική συσκότιση , ίσως για λόγους διακριτικότητας ,μάλλον . Το καλό είναι ότι έχει μεγάλα καθίσματα - καναπέδες σε όλο το μαγαζί , και μπορείς να κάνεις παιχνίδι πιο άνετα με τις κοπέλες . Το κακό όμως είναι ότι ο φωτισμός στην πίστα δεν είναι πολύ καλός και πραγματικά στραβώνεσαι για να δεις κάτι. Πως θα κρίνεις το Βυζάκι και το κωλαράκι της καλλιτέχνιδος , με αυτούς τους παράξενους φωτισμούς . Σίγουρα μου αρέσει ο αισθησιακός φωτισμός , αλλά αυτό το συνεχές ψυχρό μπλε κουράζει, ίσως φως στο μήκος κύματος του φωτισμού των κεριών να ήταν καλύτερα (παναγία μου τι κάθομαι και γράφω!!!) .Το σόου στην πίστα είναι αρκετά βαρετό γιατί ανεβαίνουν για χορό όποτε θυμούνται, και όπως είπα όταν ανεβαίνουν δεν το ευχαριστιέσαι και όσο και να σκεφτείς ήμουνα και πρώτη θέση! Το κακό με τα Στριπτιτζάδικα είναι ότι γίνανε τα σύγχρονα κολόμπαρα . Δηλαδή αντί να επικεντρωθούν στο σόου επί πίστας , στην ουσία το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν κατανάλωση σε κεράσματα ποτών και χορούς . Πραγματικά η πίστα σπάνια θα σε τραβήξει το ενδιαφέρον ,εκτός από καμία δύο κοπέλες που έκαναν φιλότιμες προσπάθειες.Τώρα σχετικά με τις κοπέλες . Το μαγαζί είχε γύρω στις 15 μέσα (παρασκευή πήγα). Από εμφάνιση νομίζω όλες ήταν καλούτσικες χωρίς να υπάρχει πολλές που να σου δώσουν το WOW Factor εκτός από δύο που πρόσεξα . Την μία δεν κράτησα το όνομα της αλλά την άλλη την λεγόμενη Καρίν την κέρασα ποτάκι. Αυτή είναι μια Λιθουανή 21 χρονών ,πανέμορφη , τρομερό κορμί ,χαλαρά τα περισσότερα μοντέλα της Ελλάδας τα βάζει κάτω . Αλλά το μετάνιωσα γιατί είναι κοπέλα μόνο για μπλα μπλα , δεν έχει πολλές πολλές διαχυτικότητες μαζί της. Για να πω την αλήθεια υπήρξα πιο διαχυτικός με ξαδέρφες μου παρά με αυτήν (μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό)!!! Και σάμπως πόσο έκατσε ? ούτε επτά λεπτά! Και εξαφανισθεί το 30αρι!!! Αυτή γενικά δεν πάει για χορούς με πελάτες ούτε καν στην πίστα ( τουλάχιστον όση ώρα έκατσα δεν ανέβηκε)!Επιπλέον δεν πουλάει φούμαρα για να σε παίξει (προς τιμήν της) αλλά το παρακάνει ρε παιδάκι μου , αφού μου είπε ότι έχει και γκόμενο που τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα!!! Είπαμε η πολύ αλήθεια μας χαλάει το παραμύθι, δεν είμαστε χαζοί ξέρουμε ότι με κάποιον τραβιέστε αλλά δεν θέλουμε να τα ακούμε , ας έχουμε μέσα μας την απέλπιδα ελπίδα . Συνεχίζοντας με τις κοπέλες, το μαγαζί έχει καλή τακτική μιας και γυρνάνε αρκετές από τραπέζι σε τραπέζι και κάνουν και το σχετικό χαβαλέ. Σχεδόν όλες περάσαν από εμάς.Μάλιστα έχει και Ουγκαρέζες που έρχονται μόνο για τέσσερις ημέρες Ελλάδα και μετά πάνε πάλι πίσω. Στα πριβέ αν και δεν έκανα κανένα (κάνανε οι φίλοι μου και τους είχα φάτσα κάρτα) τις είδα πολύ καλές.Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Δεν υπάρχει ειδικός χώρος για πριβέ και για να το κάνουν ψάχνουν κανένα άδειο καναπέ σε καμία γωνία.Μερικές φορές έπρεπε να περιμένεις να τελειώσει ο ένας για να πάει ο άλλος .Τα ποτά και η Εξυπηρέτηση ήταν τυπικά καλά. Δεν μου άρεσε που δεν πλήρωνες κάθε φορά ότι έπαιρνες , αλλά στο τέλος όλα μαζί , πράγμα που είναι επικίνδυνο για παρεξηγήσεις (το μαγαζί δεν έχει πάντως τέτοιες κακόβουλες προθέσεις). Επίσης δεν μου άρεσε που δεν πληρώνεις την είσοδο στην πόρτα αλλά μαζί με το ποτό ,χωρίς φυσικά τη παραμικρή απόδειξη. Εντάξει είπαμε τους χορούς να μην τους κόβετε , αλλά τουλάχιστον μια είσοδο κόψτε την, ειδικά σε αυτήν την δύσκολη στιγμή για την χώρα μας πρέπει να γίνουμε πιο ευαίσθητοι σε θέματα φοροδιαφυγής. Πάντως θα δώσω ένα μεγάλο μπράβο στους υπεύθυνους του μαγαζιού , για την δημιουργία τουαλέτας με υποδομή χρήσης από άτομα με ειδικές ανάγκες, πράγμα που δεν βλέπω συχνά ούτε σε καφετέριες και μπαράκια . Πάντως το Στριπτήζ είναι μια ακριβή διασκέδαση έτσι όπως είναι διαμορφωμένη στην Θεσσαλονίκη . 20 η είσοδος , 20 ο χορός . 30 το κέρασμα!!! Χωρίς σόου στην πίστα. Πραγματικά θα ήθελα ένα μαγαζί να είχε δώσει βάση στο σόου , όπως ήταν στις απαρχές του το στριπ . Γιατί θα έδινες πιο εύκολα ένα 20ρι για να δεις ένα ωραίο θέαμα για να χαλαρώσεις για λίγο , και θα πήγαινες πιο τακτικά. Τώρα αν περισσεύουν 20 ευρώ δεν τα δίνεις για στριπτήζ γιατί δεν θα σου προσφέρει τίποτα, μόνο μια άδεια κατά κόρον πίστα . Πρέπει να έχεις ένα καλό Μπάτζετ για να πεις ότι θα περάσεις καλά εκεί. Έτσι είναι αποτρεπτικό για τους περισσότερους. Σκεφτείτε πόσοι περισσότεροι θα πηγαίναν τακτικά, και τι κατανάλωση θα υπήρχε σε εισόδους και τα έξτρα ποτά που θα πίνανε , ενώ πάλι θα είχαν τα πριβέ και τα κεράσματα. Τώρα βέβαια επιχειρηματίας δεν είμαι μια άποψη λέω .Ευχαριστώ για το χρόνο σας διαβάζοντας αυτήν την κριτική
Μέλος
3
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού