Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Στριπτιτζάδικα 208300
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

6.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

4.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πήγα Πεμπτη , μερα που εχει μια πολυ καλη προσφορα και ισως λογω αυτου έχει και πολυ κοσμο.
Ωστοσο οι κοπελες ειναι πολυ λιγες για τον κοσμο. Εμας μας ηρθανε στα τραπεζι 2 κοπελες μονο! σε διαστημα 2 ωρων.Χμμμ;
Επειδη ειμασταν μονο 2 μας βαλανε σε ενα τραπεζακι λες και ημασταν τιμωρια, μακρια απο την πιστα, σε σημειο που δεν ερχονται κοπελες, συγκεκριμενα στον χωρο κοντα στο μπαρ.
Οταν αδειασε ενα μικρο τραπεζι λιγο πιο μπροστα μας και πηγα να κατσω εκει,αφου δεν εβρισκα και καποιον να ρωτησω. Και ξαφνικα ηρθε ενας παπαρας-σερβιτορος ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και με περισεια αγενειας αρχιζε να φωναζει λεγοντας μου "ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙ;;"Χμμμ; KAI ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ.Θυμός Μαλιστα με επιπληξε και μου ειπε δεν ντρεπομαι που κανω τετοια γιορτινες μερες, λες και του φωναζα εγω, ενω ηταν ενα βημα πριν το εγκεφαλικο ο τυπας, κ ολοι κοιταζαν εμας.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΑΙΤ. "ΒΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ, ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΡΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ????"Μαλακία
Ο συγκεκριμενος είναι γυρω στα 50, με σχετικά πιο μακρια γκριζα μαλλιά και με λιγα κιλακια απο τους αλλους της ηλικίας του. Το λεω ωστε να καταλαβει η διευθυνση ποιος ειναι, γιατι προσωπικα δεν προκειται να καθησω ξανα αν τον δω.
Τα υπολοιπα παιδια ειναι καλά.
Και χρειαζονται πιο πολλες γυναικες.
Κατα τα αλλα ενα σχετικα καλο μαγαζι.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 28, 2017
MaximusChris
Μέλος
13
Πόντοι:
31
Ανάφερε αυτήν την κριτική