Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 186 10
Στριπτιτζάδικα 326483
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

7.0
Μουσική

8.0
Ποιότητα ποτών

5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πήγα χτες σάββατο βράδυ αλκατράζ με παρέα γαμάτη, είχαμε και γυναίκες στη παρέα. Σκάσαμε στο μαγαζί στις 2 παρά, μπήκαμε μέσα, φίσκα το μαγαζί! Μας λέει το προσωπικο για να κάτσετε σε καναπέ, περιμένετε να αδειάσει ένας αλλα θα πάρετε και μπουκάλι. Στα @@ μας λοιπον και σε 10 λεπτα καθόμασταν σε καναπέ στα πλάγια με πολύ καλή θέα. Για να μην πολυλογώ θα εξηγήσω κάθε βαθμολογία μου:

Εμφάνιση: Πάρα πολλές κοπέλες, απίστευτες γκόμενες, έμεινα μαλάκας με κάποιες. Έχω πάει και σε διάφορα άλλα strip clubs και αυτό που έχω να πω είναι πως ο γενικός μέσος όρος εμφάνισης είναι ότι καλύτερο

Χορός κοριτσιών πίστα: Το Αλκατράζ φημίζεται για τα show του. Έφυγα από το μαγαζί στις 7 και το πρωί και μέχρι τότε κάθε λίγο και λιγάκι γινόταν ή ένα φαντασμαγορικό show στη πίστα με live γαμήσια και ότι άλλο χωράει ο νους σας που κατέληγε ορισμένες φορές να είναι και θεατρικό σκερτσάκι, ή χόρευε μία μία κάθε κοπέλα του μαγαζιού και ο χωρός που κάνανε όλες σχεδόν ήταν πολύ υψηλού επιπέδου

Χορός κοριτσιών prive: Ένα πριβέ έκανα μόνο εγώ, με τη Ρενάτα αφού είχε προηγηθεί μπόλικος χαβαλές στο τραπέζι μας και μπορώ να πω πως ήταν πολύ καλή και καβλωτική. Αρνητικό δε, πως όταν τη πήρα για χωρό τα ξημερώματα ήταν ήδη σουρωμένη από τα κεράσματα κάτι το οποίο δεν με χάλασε...! Οι φίλοι μου που κάνανε από δυο πριβέ ο καθένας, επιβεβαίωσαν τους καβλωτικούς χορούς που με λίγο τύχη και τη κατάλληλη κοπέλα μπορούσες να "βιώσεις" και κάτι extra όπως χαίδεμα πούτσου ΚΑΙ από μέσα, πεταχτά γλωσσόφιλα κτλ.

Χώρος: Μεγάλος και γαμάτος! Ότι πρέπει για τη διεξαγωγή φαντασμαγορικών show, όσον αφορά το χώρο του κοινού πιστεύω πως θα ήταν καλύτερη επιχειρηματική κίνηση να τον μεγάλωναν και να τον έκαναν λίγο πιο ευρύχωρο

Μουσική: Μουσική καλή, λίγο έξω απο τα συνηθισμένα, ταίριαζε όμως απόλυτα για τη περίσταση. Οι ατάκες του DJ άπαιχτες, πολύ γέλιο

Ποιότητα ποτών: Πήραμε μπουκάλι Smirnoff και στο τρίτο ποτήρι με πείραξε και είχα πονοκέφαλο! Στάνταρ νοθευμένο καθώς είμαι ειδικευμένος στη Βότκα, είναι το αγαπημένο μου ποτό

Εξυπηρέτηση προσωπικού: Άψογη και ευγενική. Αρνητικό όταν τους ζήτησα 2 φορές να μου φέρουν τη Ρενάτα για χορό και με έγραψαν, το ξέχασαν μάλλον. Τους δικαιολογώ καθώς το μαγαζί ήταν φίσκα και έπεφτε πολύ δουλειά

Πρόσβαση πάρκινγκ: Παρκάραμε σχεδόν απέξω απο το μαγαζί 20μ πιο κάτω. Και να μην βρίσκαμε, κρίνοντας από το χώρο δεν θεωρώ πως αποτελεί πρόβλημα

Σχέση απόδοσης/τιμής: Περάσαμε τέλεια γενικά, φύγαμε στις 7 και τέταρτο το πρωί και είχε ακόμα κόσμο μέσα! Οπωσδήποτε θα ξαναπάω και δεν μπορώ να φανταστώ τι πρέπει να έχει ένα άλλο μαγαζί για να θεωρείται καλύτερο
Ενεργό Μέλος
12
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού