Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Στριπτιτζάδικα 208305
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοριτσιών

9.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

9.0
Χορός κοριτσιών (privé)

8.0
Χώρος

9.0
Μουσική

10.0
Ποιότητα ποτών

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
5 minut nazad λέγεται το τραγούδι με το οποίο χορεύει η Μαρί, πριν από 5 λεπτά μου ήρθε και εμένα η φλασιά να γράψω κριτική. Θα προσπαθήσω να χωρέσω 8 επισκέψεις σε 1 κριτική.
Μεγάλος πολύ ο χώρος και άνετος, αν και Παρασκευή-Σάββατο γίνεται ο χαμός. Στα θετικά η πολύ μεγάλη πίστα, στα μείον οι 2 κολώνες που ενοχλούν στην ορατότητα της πίστας.
Το προσωπικό ευγενικό και εξυπηρετικό, η μουσική και ο DJ τοπ!!! Δεν υπάρχουν οι ατάκες του Προσκύνημα Προσκύνημα
Η ποιότητα των ποτών πολύ μέτρια εώς κακή... Βάλανε και το 2ο ποτό την παρασκευή-σάββατο στα 10€ για να το αποτελειώσουν το θέμα. Τέλος πάντων, δεν πάω για το ποτό σε αυτά τα μαγαζιά.
Στα των κοριτσιών τώρα, θα ήθελα περισσότερα την Παρασκευή και το Σάββατο, καθημερινές τα πράγματα είναι μια χαρά.
Ακολουθεί υποκειμενικά αντικειμενική ανάλυση του ρόστερ, το οποίο τιμάω με διψήφιο αριθμό (απλών) χορών όποτε πηγαίνω:
- Λάουρα: ξανθιά κορμάρα, απίστευτος χορός στην πίστα , αεροχορός στον καναπέ
- Τατιάνα: ουκρανίδα, πολύ καλός χορός σταθερά
- Σοφία : πιπίνι από ουκρανία, για light καταστάσεις , συνίσταται σε αγαπούληδες
- Μάιρα: καστανόξανθο νεαρό μωρό, απαλό δέρμα αλλά μέτριος χορός
- Άννα: καινούρια γυναικάρα (από ρωσία νομίζω), πολύ καλός χορός
- Βικτώρια: ξανθιά γαλανομάτα κορμάρα από ουκρανία, τι άλλο να ζητήσει κανείς... Πάρα πολύ καλός χορός και στην πίστα και στον καναπέ.
- Σόνια: all the money, Κυρία-τίμια-σταθερή αξία. Αδυναμία μου ο χορός της στην πίστα με reverse βήματα, άριστη και στον απλό χορό .
- Γιούλια: πολύ ευγενική φυσιογνωμία
- Αλέξια: Ψηλή, κορμί λαμπάδα, πάρα πολύ καλός χορός.
- Μάγια: καλή
- Ρωξάνα: πολλή ενέργεια στον απλό χορό
- Κωνσταντίνα: κοκκινομάλλα, γεματούλα ελληνίδα
- Καρίνα: πολύ τσαμπουκάς, μακριά από τα γούστα μου
- Τζιοβανίνα: αδύνατη, με ενισχυμένο στήθος από ιταλία, καλός χορός
- Νταϊάνα: καινούρια, πάρα πολύ καλός χορός
- Άρτεμις : καλούτσικη
- Πάολα: τρομερός χορός on stage, ξεπέτα στον καναπέ
- Νικολ : μικρή απο γεωργία, δεν έχω άποψη
- Εβίτα: 2μετρη λετονή, σουπερ απλός χορός. θα την ήθελα πιο προσβάσιμη στο ευρύ κοινό
- Μαρί : ΤΟΠ χορός στην πίστα, άριστη και στον απλό χορό, απίστευτη στο λεσβιακό με την ίνα. Θα ήθελα περισσότερες βόλτες στα τραπέζια από μέρους της, βαρεθήκαμε να την φωνάζουμε.
- Όλγα: μιλφ με δυνατό χορό στην πίστα

Κλασικό σόου Ίνα - Τέο κατά τις 3 και κάτι...
Συμπερασματικά το μαγαζί είναι κατά την γνώμη μου κορυφαίο στο είδος του, και με 5€ τον (απλό) χορό και 3,5-4 λεπτά μέση διάρκεια απλού χορού (εξαρτάται την κοπέλα και τα κέφια της πάντα) είναι vfm.
Καλά να περνάτε !!
Ενεργό Μέλος
3
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 zoo@34, Gingos, 22pap και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Οκτωβρίου, 2017
Mε σημειωματάριο ήσουνα και σημείωνες και τα θυμάσαι όλα τα ονόματα;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ; Εγώ δεν μπορώ να θυμηθώ τι έφαγα χθες...
TG
The Godfather
30 Οκτωβρίου, 2017
Αν λές για την Άννα μια ξανθιά χωρίς στήθος είναι πολύ καιρό στο μαγαζί.
30 Οκτωβρίου, 2017
Επίσης το δεύτερο ποτό παρασκευή και σάββατο είναι 10 € εδώ και πολύ καιρό.
30 Οκτωβρίου, 2017
Αδερφε δεν ξεχναω ουτε ονοματα, ουτε φατσες.Γλώσσα Αλλα κραταω και σημειωσεις...
Δεν μιλαω για την Αννα την ξανθια ουκρανιδα, μιλαω για την καινουρια καστανη ρωσιδα.
Στην σελιδα στο facebook που ενημερωνεται καθημερινα γραφουν 2ο ποτο 5ευρω, ας ενημερωσουν να ξερουμε τι γινεται.
31 Οκτωβρίου, 2017
Παιδια ακόμα κάνει σόου ο Τέο με την Ίνα;;
M
Marcello_
03 Νοεμβρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πεμπτη-παρασκευη-σαββατο
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6