Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 55 10
Στριπτιτζάδικα 103217
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

7.0
Μουσική

3.0
Ποιότητα ποτών

10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Υστερα απο κάποιο διάστημα που ειχα να παω στο συγκεκριμενο ιδρυμα ξαναπηγα τη Παρασκευη μαζι με αλλους 2 φίλους. Λοιπον οι εντυπώσεις αναμεικτες. Κατι συμβαινει σε αυτο το μαγαζι και αλλάζει προσωπικότητα όχι όμως προς το καλύτερο. Ανέκαθεν ενα απο τα μεγαλύτερα προβλήματα που ειχε όσο το θυμαμαι ητανε ο δυνατός ηχος. Κατα καιρους εχουν διαμαρτυρυθει παρα πολλοί γι αυτο. Τι κάνει λοιπον ενας επιχειρηματιας που σεβεται τους πελάτες του και θελει να περνανε καλά? Λογικά φροντιζει να διορθωσει το προβλημα με τον αλφα ή βητα τροπο, και κυριως χαμηλόνοντας εστω και λιγο την ενταση.

Τι εκανε η διευθυνση του Grand Ritorno για αυτό?

Λοιπον κυριοι θαυμάστε.

Δυναμωσε περισσότερο τη μουσικη σε σημειο που να μην μπορεις να κατσεις για πολυ ωρα μεσα στο μαγαζί πιά!!!!

Εγω προσωπικά αντεξα περι τα 45-50 λεπτα και μετα εφυγα γιατι το μυαλο μου ειχε γινει κουβας απο την ηχορυπανση αυτη. (Γιατι μονο ετσι μπορεις να την πεις)

Απο μωρα τωρα αρκετα και καλά ολα. Αρκετη ρουμανια άλλα απο οτι ειδα τωρα πια ειναι πιο προσεγμενα τα μωρακια και πολύ φιλικά στη παρέα.

Καθισα με βαλεντινα Βανεσα Τζουλια και περασα αρκετα καλά Δεν πηγα για χορο εγω μια και δεν ειμαι fan του σπορ άλλα οι φιλοι που εκαναν χορο εμειναν ευχαριστημενοι.

Ενα αλλο σημειο που εχει αλλαξει πολυ στο εν λογω μαγαζι ειναι τα show Show με το κιλό λοιπον Να φανε και οι κότες καθε 45 λεπτα περιπου (για να μην πω και λιγότερο) βγαζουν show Γαμησια λεσβιακα και οτι αλλο ποθει η ψυχη του καθε κατατρεγμενου ματάκια.

Τωρα ειναι καλο αυτο???

Νομιζω οτι ειναι στη κριση του καθενος Εμενα δεν μου αρεσε και τοσο γιατι ειχα μαθει ενα αλλο Ritorno πιο πολιτισμενο και πιο Hi class.

Εαν ηθελα show θα προτιμουσα να παω Alkαtraz οπου ειναι και πιο καλά στημενα και ο χωρος προσφέρεται καλυτερα για show.

Νομιζω οτι 2 το πολύ 3 show θα ητανε ενα καλο νουμερο που θα ικανοποιουσε και αυτους που τους αρεσουν τα show και αυτους που δεν τρελλαινονται κι ολας με αυτα.

Τωρα για τα ποτα και τις Αλβανιδες που γραφουν οι φιλοι παρακατω μάλλον εχουν μπερδεψει το Grand Ritorno με το Ritorno που ειναι 50 μετρα πιο διπλα. Το Grand δεν ειχε ουτε και εχει αλβανιδες (καρατσεκαρισμενο αυτο) εκτος απο μια barwoman που δεν την ειδα ουτε κι αυτη να ειναι εκει, και νομιζω αλλη μια καινουργια στη σαλα.

Τωρα εαν ο φιλος επιμενει οτι το μαγαζι ειναι πηχτρα στην Αλβανια ή εχει μπερδεψει τη βουρτσα με κατι αλλο ή τα λεει εκ του πονηρου.

Εαν βρηκε αλβανιδες ας μου πει ενα δυο ονοματα να δουμε κι εμεις ποιες ειναι.

Τα ποτα τωρα ειναι γνωστο στους παλιους οτι ενα πραγμα που φημιζεται ανεκαθεν αυτο το μαγαζι ειναι για τα καθαρα ποτα του.

Εγω επειδη εχω ιδιαιτερη ευαισθησια με τις μπομπες τη παιρνω αμεσως γραμμη τη δουλεια εαν ειναι μπομπα κατι Αυτο λοιπον δεν συμβαινει στο Grand Ritorno Για το Ritorno δεν εχω αποψη γιατι πολυ απλα δεν πηγαινω.

Ρεζουμε Αξιζει να ξαναπαει καποιος?

Παρόλο που εχει ανεβασει το πηχυ σε οτι αφορα τη ποιοτητα των γυναικών μας εχει γραψει κανονικα στα φρυδια του σε οτι αφορα την ενταση της μουσικης με αποτελεσμα να μην μπορεις να κατσεις.

Αρα ΟΧΙ εαν δεν αλλαξουν καποια πραγματα δεν το προτεινω στους φιλους
Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού