Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Στριπτιτζάδικα 208694
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

1.0
Χώρος

8.0
Μουσική

8.0
Ποιότητα ποτών

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καλημέρα σε όλους,

Επειδή οι κριτικές σε αυτό τον κλάδο δεν είναι αρκετές, είπα να βοηθήσω με τον τρόπο μου.
Επίσκεψη λοιπόν Παρασκευή.

Δυστυχώς όπως έχουν γράψει και παλιότεροι, λείπει η ποιότητα της προηγούμενης δεκαετίας, αλλά οι τιμές έχουν πέσει και ο τζίρος επίσης. Με αυτά τα δεδομένα, το μαγαζί είναι αξιόλογο.

Να τονίζω ότι σκοπός της επισκεψης είναι μπυρίτσα και κουβέντα με τον συνταξιδιώτη για να περάσει η ώρα πρωτίστως, αλλά αν προκύψει και κανάς καλό χορός, τότε η έξοδος είναι πλήρως επιτυχημένη.

Το μαγαζί έχει ανεκτά db και θα μπορούσε και χαμηλότερα, αλλά μια χαρά.Χαμόγελο
Τα γκαρσόνια ευγενικά.Χαμόγελο
Τα ποτά δεν ξέρω, πάντα παίρνω μπύρα σε αυτά τα μαγαζιά.
Οι κοπέλες αρκετές και μπορώ να πω μερικές είναι πολύ όμορφες.Χαμόγελο
Οι πελάτες αρκετοί ώστε να γίνεται η αναγκαία βαβούρα στο χόρο. Τόσοι ώστε να μη χρειάζεται να παρακαλάς τα γκαρσόνια πότε θα ξεμπερδέψει η πιτσιρίκα από τον προηγούμενο για να έρθει και από το δικό σου τραπέζι.Χαμόγελο

Πάμε τώρα στα κορίτσια.
Δεν έχω περίεργα γούστα αλλά επειδή ο σκοπός μου είναι λίγο παραπάνω εγκεφαλικός από την πλειοψηφία των συνθαμώνων, ψάχνω πάντα κάτι το ξεχωριστό. Για άλλη μια φορά το βρήκα και λέγεται Σοφία.
Έχετε δει το West World? Τη σειρά με τον Άντονι Χόπκινς και τα ανδροειδή στην άγρια δύση; (http://www.imdb.com/title/tt0475784/)
Ε λοιπόν, μέσα στον Κουίνς βρήκα τη Ντολόρες! αλλά 5 χρόνια νεότερη (μπορεί και παραπάνω). Η Ντολορες της σειράς είναι 30άρα.
Δε λέγεται Ντολόρες αλλά Σοφία.
Αν και όταν την πρωτοδεις να τριγυρίζει ανάμεσα στα τραπέζια (είναι πολύ εργατική μέλισσα και δεν κάθεται καθόλου) θα νομίζεις ότι θα κάνει ξεπέτα και αεράτο χορό, στην πραγματικότητα είναι πολύ φιλότιμη και το κερδίζει το πεντάευρω με το παραπάνω γιατί έχει το πιο ωραίο χαμόγελο όταν σου χορεύει. Έπαθα πλάκα. Σώμα πολύ νεανικό χωρίς να νομίζεις ότι πιάνεις αθλήτρια του στοίβου και πρόσωπο...τι να πω...Γλώσσα Χορεύει με καλή επαφή χωρίς να σου σπάει τον πούτσο σε καλό ρυθμό...και όταν σε κοιτάει στα μάτια χαμογελώντας...χάνεσαι. Η διάρκεια καλή, για 5 ευρώ νομίζω αρκετά καλή. Θυμάστε που δίναμε 10άρια και 15άρια για 2-3 λεπτά;...

Οι υπόλοιπες επίσης καλές, δοκίμασα την Αλεξάνδρα (πρέπει να τρέχει ακόμα 100άρια) με πολύ σφιχτό σώμα 30άρα. Δεν έκανε καλό χορό, αεράτος χωρίς συναίσθημα.

Δυστυχώς έχει και λίγες που δεν κάνουν για αυτή τη δουλειά, αλλά και αυτές τι να κάνουν, πρέπει να κάνουν την προσπάθειά τους σε αυτή τη ζόρικη ζωή. Είπαμε η ζωή είναι πιο εύκολη για τις προικισμένες...πάντα ήταν. Αν οι προικισμένες είναι και φιλότιμες, είναι η συνταγή για μια πετυχημένη στριπτιτζού.

(Εδώ θέλω να κάνω μια μικρή παρένθεση και να θυμίσω στους παλιότερους την Μπέλα του Ρασπούτιν. Δεν έχω χρόνο να πω περισσότερα γιατί ξυπνήσαν τα μωρά...)

Αυτά λοιπόν, θα ξαναπάω για τη Σοφία, ελπίζω να μην πλακώσετε όλοι πάνω της και δεν έχει χρόνο για μένα την επόμενη φορά.

Εν κατακλείδι, το μαγαζί συνίσταται για low-budget βόλτες (10 το ποτό και 5 οι χοροί).
Πριβέ δεν δοκίμασα, αλλά θα ακουσετε από μένα αργότερα πάλι.

Καλά να περνάτε.
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, masonry, numpas

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαΐου, 2017
Τζάμπα το 10€ για το ποτό φίλε...υπάρχουν κουπόνια για 5€...δίνει και ο πιτσιρικάς στην είσοδο Καπέλο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1