Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Στριπτιτζάδικα 208549
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

8.0
Χορός κοριτσιών (privé)

8.0
Χώρος

8.0
Μουσική

8.0
Ποιότητα ποτών

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
...το άγχος απο τις εργασιακές υποχρεώσεις και η απειλή της δεσμευσης μου δημιουργησαν έναν τρομερό πονοκέφαλο ο οποιος επέφερε την ανάγκη για να αμβλυνθεί...
επιδώθηκα σε λίγο συναισθηματικό ηδονισμό με μία σε λίγο φαντασιακό πλατωνικό λεκτικό ηδονισμό με κάποια άλλη και κάπως στάνιαρα ...βουτηξα τον δασκαλο και εκμαιευσαμε λίγο καθωσπρεπει ηδονισμό σε ένα μαγαζί μέχτι να προσγειωθούμε σε ένα τραπεζάκι του εν λόγω στριποθεάτρου ...
...η θέα των γυμνών παλλομενων καμπυλοτήτων στην πίστα άρχισε δειλά να αφήνει το λιμβικό μου να εκκρίνει λίγα ευφοριστικά οπιοειδή...
...μπάνισα έναν καινουριο ουκρανεζάκι μελαγχροινο με βλαχόβατσα αλλά πολύ θελκτικές καμπυλότητες ονοματι Μαρία ...και παρότι είχα εκσπερματίσει λίγο πριν ...καταφερε να μου τον κάνει πάλι καταρτι ...επιδωθηκα σε μανιασμένο μαστο-άπτικο-λειχικό ηδονισμό ενω εκείνη χοροπηδουσε στην 100άρα στύση μου πάνω απο το παντελόνι μου και γω να προσπαθώ εναγωνίως να μην σπερματεγχύσω το υγρό ...τελοσπάντων έδωσα ένα ροζ χαρτακι για διπλο χορό και ξαναάραξα στο τραπεζάκι απολαμβάνοντας τον ερυθρό νερωμένο οινο μου ...ο διδάσκαλος πάλι πάλευε με ένα άβυζο στυλιάρι ...και ηδονιζόταν με την ιδέα ότι η εν λόγω ήταν πολύ "κυρία" η οποια βρέθηκε τυχαία σ'αυτον τον "ανιερο" χώρο ...
...μετά ήρθε το λεσβιακό show στην πιστα το οποιο μας καθήλωσε ...ήταν η διαστημική γκομενα η Λάουρα η οποια πιστευω ακραδαντα ότι είναι η κόρη του διαβόλου και επιδιδώταν σε λεσβιακο ηδονισμο με την φίλη της πάνω στην πιστα ...γλωσσόφιλα γλυφομουνια πυγοραπισματα εκατερωθεν θωπείες σβησιμο κεριών στο γυμνό σώμα ...χαζευα με το στόμα ανοιχτό αυτή την σκηνη ύψιστης πορνογραφικής τεχνης ενώ χαιδευα το μπουτι του διδασκάλου φαντασιωνόμενος πως θα ήταν να συμμετείχα και γω σε μια οργιαστική τελετή μ'αυτές τις δύο ιέρειες του ηδονισμού που έβλεπα στην πίστα ! ...
έγιναν και μερικοι άλλοι χοροι με κάποια άλλα τεμάχια τα οποια δεν πολυθυμάμαι ...και ύστερα βγηκαμε απο το στριποθέατρο με ένα πελώριο άισθημα ευδαιμονιας το οποιο μας άφησε ένα μειδίαμα απολαυσης στα χείλη ...δεν είχα πλέον πονοκέφαλο όλη η οδύνη αμβλύνθηκε απο την ηδονή που δημιουργήσαμε εκείνο το βραδυ με τον διδάσκαλο !
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, fouxter, amjik και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2017
Από τις καλύτερες κριτικές που έχεις γράψει αρχοντόπουλο!!! Καπέλο
Πράγματι, το λεσβιακό σόου ήταν το καλύτερο του είδους του που έχω δει!!! Ναι! Ναι! Ναι! ...και καμία σχέση με τα πουστοσόου του κίνκυ που ξεφτιλίζουν το αντρικό φύλο...
05 Φεβρουαρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ευχαριστώ συνηδονιστή διδάσκαλε ! Καπέλο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2