Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 163 10
Στριπτιτζάδικα 247486
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

5.0
Χορός κοριτσιών (privé)

5.0
Χώρος

7.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
απάτη στην απάτη
...ο καθωσπρέπει ηδονισμός δεν μας κάθησε κάλα και έτσι οδευσαμε με δασκαλο για λιγο πιο άμεσο οπτικοαπτικό ηδονισμό...είχαμε δωρεαν καρτουλες και έτσι θεωρήσαμε ότι θα επιδωθουμε σε τζάμπα λειχικο και απτικο ευφορισμό ...οποτε βρεθηκαμε να πληρώνουμε 5 ευρώ είσοδο έκαστος και να περιμένουμε την λεία μας σε ένα απο τα τραπεζάκια του εν λογω στριποθεάτρου...
...ο δασκαλος δεν έχασε χρόνο και το πρώτο τεμάχιο που του κάθησε το πήρε αμέσως για χορό και το καταέγλυψε δινοντας την δωρεάν κάρτα ΜΕΤΑ το πέρας της διαδικασίας...
...θέλησα να τον μιμηθω και έτσι το πρώτο ξανθο που μου κάθησε θέλησα να το γευτώ δίνοντας την δωρεάν κάρτα ...όμως η εργαζομενη μου είπε ότι αυτή η καρτουλα είναι μουφα ...αντιστοιχεί σε 1 ευρώ ! για την ίδια και δεν βγάζει σουτιέν στο χορό και απλά κουνιέται για πανω σου για 1 λεπτο ... πιστεψα ότι με κοροιδευει και έτσι θελησα να δοκιμασω με άλλη ...ήρθε ένα μελαχροινο το οποιο μου ξαναείπε ότι η καρτουλα είναι μουφα και αποφερει 1 ευρω στις εργαζομενες ...και προσπαθησε να μου εκμαιευσει πριβε στα 100 ευρώ και όταν αρνηθηκα με έβρισε και μου πήρε και την καρτουλα (!)...ρωτησαμε τον σερβιτορο και επιβεβαιωσε ότι η καρτουλα είναι ένας συντομος χορός με τα ρουχα ...
...άρα το μονο που μπορεί να κάνει κάποιος σ'αυτήν την απάτη είναι να απαντήσει με απάτη ...δλδ να καταγλείψει κάποιο τεμάζιο και να δώσει ΜΕΤΑ την μουφα κάρτα...
...στην συνέχεια ήρθε ακομα ένα τεμάχιο που με πιεζε για 100άρικο πριβέ ...και με τα πολλά παζάρια έριξα την τιμή στα 10 ευρώ για έναν απλό χορό ...εκεί απλά έπιασα λιγο τις μαστικές καμπυλες της και απλά ακουμπησα τα μικρα χείλη του αιδοιου της ...μου πρότεινε ότι με άλλα 10 ευρώ θα με αφήσει να επιδωθω σε αιδοιολειχία , την οποια υποσχεσή της αθέτησε και έτσι φυτιλιασα 20ευρώ σχεδον χωρίς να πιασω τιποτα...
το show στην πιστα είναι για ομοφυλοφιλους ή σαδιστές ...καθως μονο αυτοι ευφοριζονται βλέποντας αφέντρες να γαμάνε με στραπον πουστηδες και να τους καμτσικώνουν τα οπισθια ...
συνοπτικά : απάτη με καρτουλες , πιεστικές εργαζομενες για πριβέ , show για παραξένο κοινό ...προσωπικά ένιωσα μαλάκας με 25 ευρώ ελαφρύτερος ...
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, Gingos, blizardeye και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιανουαρίου, 2017
Δεν εμπιστευόμαστε ποτέ στριπτηζού άρχοντα!... Οσο για την άλλη, γιατί την άφησες να σου πάρει την κάρτα χωρίς χορό???
Όπως και να έχει όμως, δεν είναι εκπτωτική πολιτική αυτό που κάνουν, αλλά απάτη...Θυμός
30 Ιανουαρίου, 2017
Καλησπερα... Παιδια δεν γινεται με 5 ευρω να τα κανουμε ολα... Κραχτης ειναι η καρτα...Μην περιμενεις και πολλα να σου δωσουν οι κοπελες..Πρεπει να πληρωσεις για φας....Ματάκι
31 Ιανουαρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εγω έδωσα 20 ευρώ και δεν πήρα σχεδόν τίποτα ...οι κοπέλες εκεί πιστευουν ότι το 100άρικο είναι απλά ένα πρασινο πετσετάκι που τους χρωστάμε για να πιασουμε λίγη γυναικεία σαρκα λες και είμαστε τιποτα λιγουρια
01 Φεβρουαρίου, 2017
Πιστεύω οτι ο rigormortis είναι επιεικής και με τις χορεύτριες και με το μαγαζί
01 Φεβρουαρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σε αυτο δεν εχεις αδικο αδελφε σου ζαλιζουν τα @@ κανονικα για πριβε σε σημειο που καταντανε ενοχλητικες αρκετες εκει μεσα και αν δεν θες σε βριζουν κιολας.Οσο για το σοου που αναφερεις εγω ειχα πετυχει εναν τυπα ντυμενο διαολο και πηδουσε στην πιστα πανω μια μιλφαρα..ειναι αυτο που λενε δουλεια δεν ειχε ο διαολος γαμουσε τα παιδια του καπως ετσι.Η μονη που μου εκανε εντυπωση εκει μεσα και που εκατσε και μιλησαμε καμποση ωρα χωρις να κουρασει η να απαιτησει τιποτα ηταν αν δεν κανω λαθος μια Βερονικα απο Αλβανια μερια.
29 Απριλίου, 2017
παιδια ειναι γνωστο οτι σε αυτα του ειδους τα μαγαζια με λιγοτερο απο 50 δεν παρκαρεις ουτε απ εξω....εδω και περιπου 30 χρονια σεξοδιασκεδασης ολων των ειδων απο στριπ μεχρι κωλομπαρα μεχρι μπου κτλ ΈρωταςΈρωταςΈρωταςτα περισσοτερα τα εχω χτισει....το εν λογο στριπομαγαζο ποτε μα ποτε δεν ηταν στα τοπ10 τις χρυσες εποχες οχι τωρα .... αρα κατα την αποψη μου μ α κ ρ ι α τους μια ζωη αρπακτικα ηταν ειναι και θα ειναι....
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6