Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 27 10
Στριπτιτζάδικα 73313
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

8.0
Χώρος

9.0
Μουσική

10.0
Ποιότητα ποτών

10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ξεκινησαμε απο το ts14 και καταληξαμε στο platinum! Αφου ετσι το θελε ο μλκ μου(travestolagnos).Καπέλο Δεν ηθελε να συνεχισει μαζι μας ο Φακιρης ο οποιος μας χαιρετησε με θεικη ατακα :" αυριο ολη την μερα θα κοιμοσαστε! Εγω δουλευω"(χαχχαχα).. μα καλα ο πουστης μαγος ειναι.(Μεγάλο χαμόγελο)
Στο μαγαζι ημασταν παρεα Aza-travestolagnos-Spiler και προστεθηκε ο φουρνος γνωστος jimiadis(Ναι!Ναι!)
Καθισαμε λογο κονε σε κεντρικο καναπε μπροστα στην πιστα. Εξυπηρετηση γρηγορη και με συνοδευτικα καλυτερα κ απο μπουζουκια! Τρια πιατα τα οποια ηταν φρουτοσακατα(Προσκύνημα), ξηροκαρπια και αγγουροκαρωτα.
Χωρος ο μεγαλυτερος που υπαρχει στην πολη μας και με ωραιο φωτισμο για να τα βλεπεις ολα.Καπέλο
Μουσικη- εμπορικα ξενα!Ναι!
Γυναικες ειχε γυρω στις 7 που απο αυτες συγκρατησα την Νο1 για μενα ΝΤΕΝΙΖ. Η οποια ηταν συνεχεια με χορηγους και χορηγο λεσβια παρακαλω. Αλεξανδρα. Η οποια ηταν ενα Ρωσσακι 32 χρ. Με νεανικα χαρακτηριστικα, μαυρομαλλα και ολη την ωρα ερχοτανε και με πειραζε για να την παρω πριβε! Καλα που ειχα διπλα μου τον αγαπουλη που του εμοιαζε την γκομενα του και την πηρε κατευθειαν για χωρο ,χωρις να ανταλλαξουν καποια κουβεντα(Προσκύνημα). Μονο αυτος μπορουσε να το κανει αυτο.Μεγάλο χαμόγελο
Ειχε και Μια μαυρη με ωραια οπισθια.
Μια ξανθια Μιλφαρα με αφρατοκωλαρα και στητα βυζακια ολα τα λεφτα!
Οι αλλες ψιλοαδιαφορες.
Στον χωρο τα βγαζουν ολα... αλλα οι κοπελες μου φανηκαν δεν το κατεχουν και πολυ με τον στιλο, εκτος της Αλεξανδρας.

Τα ποτα κοστιζουν 10€!
Ο πριβε χωρος 20€!

Μια ωραια βραδια με τους φιλους σου. Τι αλλο να θελεις τετοιες μερες! Τους αγαπω τους μλκ μου.Ναι!Ναι!Ναι!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 24, 2016
mpouxos
Ανώτατος
169
Πόντοι:
10.326
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, fouxter, jimiadis και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Δεκεμβρίου, 2016
Μπα...νωρις ξυπνησες!!!!!
Αντε βραδυασε..
26 Δεκεμβρίου, 2016
10 το ποτό?
Καιρό έχω να πάω "περιπολία" στο εν λόγω κατάστημα...
26 Δεκεμβρίου, 2016
Δε μου είπες για την Ντενιζ, μαζί γυμναστήριο πάμε μαλακα μου !!!!
26 Δεκεμβρίου, 2016
Να τους χαίρεσαι τους μλκ σου!! ΓλώσσαΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΧαμόγελο
26 Δεκεμβρίου, 2016
Ρε ταγαρι,εχει θρεντ το πλατινουμ,γιατι εγραψες στο dreams?

Μα τι τσομπανος εισαι εσυ!!!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5