Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 144 10
Στριπτιτζάδικα
208259
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση κοριτσιών
9.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
8.0
Χορός κοριτσιών (privé)
1.0
Χώρος
1.0
Μουσική
7.0
Ποιότητα ποτών
5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Λίγα λόγια και καλά! Προβλήματα μόνο έχω να πω. Τα βάζω με bullets
1/ δες μας έφεραν νερό/ξηροκάρπι (ΕΛΕΟΣ), παρόλα αυτά ενώ λέει το δωρεάν κουπόνι δωρεάν είσοδος με χρέωσαν 5 Ευρώ για μία Coke που δεν ήπια!
2/ όταν ζήτησα αντί για την είσοδο με 5 Ευρώ να προσθέσω άλλα 5 μπας και πάρω 2 χορούς μου λέει το τραπέζι πληρώθηκε, αν θες χορό πάει 5 Ευρώ ο ένας, αντί για 5 Ευρώ οι 2 ουσιαστικά που θα μου έβγαινε, και που να ξέρω αν θέλω να κάνω 2 χορούς στην αρχή της επίσκεψης μου??? Βέβαια σου λένε 5 Ευρώ το ποτό σου (χωρίς τίποτα άλλο), 10 το ποτό σου+2 χοροί
3/ ο εξαερισμός ήταν υπό του μηδενός σε ποιότητα, κάπνιζαν όλοι σε βαθμό αηδίας
4/ είχε γκομενάρες δεν λέω, αλλά θέλετε να μάθετε ένα μυστικό?? δεν ξέρω τι σας κάνουν στα prive/super prive και άλλες απάτες των strip παρόλα αυτά οι τουαλέτες (ανδρικές/γυναικείες) δεν έχουν νερό (ούτε βρύσες/καζανάκια τίποτα)
5/ γενικά δεν ξαναπάω εύκολα αν δεν αλλάξουν τα ανωτέρω.
6/ ωραίο σόου Ίνα/Τεό
7/ ένα θετικό όμορφα πρόσωπα/παρόλα αυτά από ότι έμαθα ο χορός των 5 Ευρώ είναι λίγα λεπτά (2-3) με δόση ξεπέτας, αν και αυτό εξαρτάται από την κοπέλα as always
1/ δες μας έφεραν νερό/ξηροκάρπι (ΕΛΕΟΣ), παρόλα αυτά ενώ λέει το δωρεάν κουπόνι δωρεάν είσοδος με χρέωσαν 5 Ευρώ για μία Coke που δεν ήπια!
2/ όταν ζήτησα αντί για την είσοδο με 5 Ευρώ να προσθέσω άλλα 5 μπας και πάρω 2 χορούς μου λέει το τραπέζι πληρώθηκε, αν θες χορό πάει 5 Ευρώ ο ένας, αντί για 5 Ευρώ οι 2 ουσιαστικά που θα μου έβγαινε, και που να ξέρω αν θέλω να κάνω 2 χορούς στην αρχή της επίσκεψης μου??? Βέβαια σου λένε 5 Ευρώ το ποτό σου (χωρίς τίποτα άλλο), 10 το ποτό σου+2 χοροί
3/ ο εξαερισμός ήταν υπό του μηδενός σε ποιότητα, κάπνιζαν όλοι σε βαθμό αηδίας
4/ είχε γκομενάρες δεν λέω, αλλά θέλετε να μάθετε ένα μυστικό?? δεν ξέρω τι σας κάνουν στα prive/super prive και άλλες απάτες των strip παρόλα αυτά οι τουαλέτες (ανδρικές/γυναικείες) δεν έχουν νερό (ούτε βρύσες/καζανάκια τίποτα)
5/ γενικά δεν ξαναπάω εύκολα αν δεν αλλάξουν τα ανωτέρω.
6/ ωραίο σόου Ίνα/Τεό
7/ ένα θετικό όμορφα πρόσωπα/παρόλα αυτά από ότι έμαθα ο χορός των 5 Ευρώ είναι λίγα λεπτά (2-3) με δόση ξεπέτας, αν και αυτό εξαρτάται από την κοπέλα as always
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Επίσης τι σχέση έχουν τα prive με τα καζανάκια ?
2)Πες μας σε ποιο στριπ Ο ΧΟΤΟΣ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ , είναι καλύτερος από τον χορό των 5 ΕΥΡΏ σε τούτο.
PS απαντάω και στον άλλο κάτω, επειδή τα άλλα στριπτ δεν είναι καλά και αυτά, ΔΕΝ σημαίνει πως αν δεν μείνω ευχαριστημένος δεν θα κράξω