Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 186 10
Στριπτιτζάδικα
326517
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
7.0
Χώρος
7.0
Μουσική
7.0
Ποιότητα ποτών
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μου αρέσει αρκετά έως πολύ το συγκεκριμένο μαγαζί. Το πιο θετικό σημείο του κατά τη γνώμη μου είναι η εμφάνιση των κοριτσιών, που είναι για μένα αρκετά πάνω από το μέσο όρο των υπόλοιπων μαγαζιών της Ελλάδας. Ο χορός στην πίστα είναι μάλλον βαρετός και τα show αρκετά παιδαριώδη και επαναλαμβανόμενα, ενώ οι ατάκες του dj χρειάζονται επειγόντως ανανέωση (μετά την τρίτη φορά τις έχεις μάθει όλες απέξω κι ανακατωτά). Στον ιδιωτικό χορό τώρα τα πράγματα βελτιώνονται, όμως δυστυχώς εδώ έρχεται να προστεθεί το κατά τη γνώμη μου πρώτο μεγάλο μείον - ο απαράδεκτος χώρος του prive με τον ασύλληπτο συνήθως συνωστισμό.
Η μουσική θα μπορούσε να είναι καλύτερη και με μεγαλύτερη ποικιλία - δεν θα πείραζε να αλλάζουν τα τραγούδια λίγο πιο συχνά. Επίσης υπάρχει συνήθως αρκετή πολυκοσμία, και αυτό σε συνδυασμό με τη θέση της πίστας (πολύ στο "βάθος κήπος") κάνει μερικές ημέρες απλώς απαγορευτικές. Η ποιότητα των ποτών μου φάνηκε εντάξει, αν και δεν είμαι μεγάλος γνώστης του αντικειμένου, και η εξυπηρέτηση του προσωπικού ήταν όλες τις φορές άψογη.
Συμπερασματικά, αυτό που λείπει κυρίως είναι ένας καλύτερος χώρος για πραγματικό prive. Εγώ επίσης αποφεύγω τελείως τις πολυσύχναστες ημέρες και ώρες, καθώς δεν είναι του γούστου μου το να στέκομαι όρθιος και στριμωγμένος. Όμως παρόλα αυτά είναι σαφώς ένα από τα κορυφαία μαγαζιά της Αθήνας.
Η μουσική θα μπορούσε να είναι καλύτερη και με μεγαλύτερη ποικιλία - δεν θα πείραζε να αλλάζουν τα τραγούδια λίγο πιο συχνά. Επίσης υπάρχει συνήθως αρκετή πολυκοσμία, και αυτό σε συνδυασμό με τη θέση της πίστας (πολύ στο "βάθος κήπος") κάνει μερικές ημέρες απλώς απαγορευτικές. Η ποιότητα των ποτών μου φάνηκε εντάξει, αν και δεν είμαι μεγάλος γνώστης του αντικειμένου, και η εξυπηρέτηση του προσωπικού ήταν όλες τις φορές άψογη.
Συμπερασματικά, αυτό που λείπει κυρίως είναι ένας καλύτερος χώρος για πραγματικό prive. Εγώ επίσης αποφεύγω τελείως τις πολυσύχναστες ημέρες και ώρες, καθώς δεν είναι του γούστου μου το να στέκομαι όρθιος και στριμωγμένος. Όμως παρόλα αυτά είναι σαφώς ένα από τα κορυφαία μαγαζιά της Αθήνας.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού