Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 55 10
Στριπτιτζάδικα
103217
Γενική βαθμολογία
4.2
Εμφάνιση κοριτσιών
4.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
3.0
Χορός κοριτσιών (privé)
3.0
Χώρος
7.0
Μουσική
3.0
Ποιότητα ποτών
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Καλημέρα συναγωνιστές και καλή χρονιά πάνω από όλα! Εχθές που λέτε, λίγο μετά το πρωτοχρονάτικο τραπέζι στο σπίτι, αναγκάστικα και εγώ λόγω παρέας να πάω στο συγκεκριμένο μαγαζί. Μπαίνω μέσα, πληρώνω τα 15 ευρώ για την είσοδο και εισέρχομαι στο χώρο του μαγαζιού. Μάγκες, με το που μπήκα πιστέψτε με έφαγα το ξενλερωμα της ζωής μου: οι διάδρομοι για να φθάσεις τα τραπέζια ή τους καναπέδες εξαιρετικά στενοί, η ηχομόνωση ουσιαστικά ανύπαρκτη (μετά από λίγη ώρα είχα κουφαθεί εντελώς!), όσο για τον εξαερισμό του χώρου... ακόμα και αυτή τη στιγμή που σας γράφω τα ρούχα δεν έχουν ξεμυρίσει από την τσιγαρίλα - σολωμός καπνιστός έγινα ο κακόμοιρος χρονιάρα νύχτα! Οι δε κνοπέλες... οι περισσότερες χειρότερες και από ελλ(ε)ηνίδες ήταν τόσο σε πρόσωπο όσο και σε σώμα και οι υπόλοιπες (βλαχό)σλαβικής προέλευσης! ΕΛΕΟΣ! Εννοείται πως δεν πήρα ούτε χορό αλλά ούτε καν ποτό με τις χλαπάτσες που παίζαν, 25 ευρώ συνολικά ξόδεψα για ένα δεύτερο ποτό που πήρα για πάρτη μου. Ούτε ένα λεπτό δε σπατάλησα στις πατσαβούρες οι οποίες πρέπει να είναι όντως από Albania μεριά όπως περιγράφει και ο mass destraction!
ΥΓ. Προσοχή στα γκαρσόνια παιδιά! Δεν αρκεί που έκανbαν 10 ώρες για να μας εξυπηρετήσουν,πήγαν να μας κοροϊδέψουν για να μας φάνε επιπλέον χρήματα!!! Τα μάτια σας 14 στους λογαριασμούς σας μην την πατήσετε!
ΥΓ. Προσοχή στα γκαρσόνια παιδιά! Δεν αρκεί που έκανbαν 10 ώρες για να μας εξυπηρετήσουν,πήγαν να μας κοροϊδέψουν για να μας φάνε επιπλέον χρήματα!!! Τα μάτια σας 14 στους λογαριασμούς σας μην την πατήσετε!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού