Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 52 10
Στριπτιτζάδικα 103615
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοριτσιών
 
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
7.0
Χώρος
 
8.0
Μουσική
 
9.0
Ποιότητα ποτών
 
5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επίσκεψη την προηγούμενη βδομάδα με τον κολλήτο για να δούμε και εμείς από κοντά τον καινούργιο χώρο! Το parking σχετικά εύκολο στα γύρω στενά και είσοδος στο μαγαζί (η κοπέλα εκεί ολίγον μουνάρα Γλώσσα), οι τιμές όπως έχουν πει και οι προηγούμενοι 10Ε για να μπεις, 5 απλός χορός, 40 πριβέ, 80 vip. Για την εποχή νομίζω καλές τιμές, ο χορός μπορεί να είναι λιγότερος σε διάρκεια, γι αυτό και όλες σε ρωτάνε για διπλό από την αρχή, αλλά μπορείς έτσι να δοκιμάσεις περισσότερες και να βρεις τα στανταράκια σου. Για τους πιο ακριβούς δεν ξέρω τι ισχύει, μία που ρωτήσαμε μας είπε στο 40άρι πιο πολύ ώρα μπορεί να είναι δίπλα και άλλοι πελάτες ενώ στο 80άρι είστε μόνοι..αλλά όχι σεξ είπε!!
Τα ποτά μέτρια καλύτερα μπύρα αλλά τα παιδιά εξυπηρετικά μια χαρά. Ο χώρος είναι πολύ καλός, μικρός αλλά ωραίος, μια ένσταση μόνο για τα τραπέζια που είναι στο πίσω μέρος και μπροστά από εκεί που γίνονται οι απλοί χοροί, λόγω πελατών & κοριτσιών που κάθονται στο bar περιορίζεται η ορατότητα στην πίστα. Από την άλλη πλευρά της εισόδου πολύ καλύτερα βλέπεις μια χαρά.
Από κοπέλες αρκετές καμιά 15αριά οι περισσότερες ωραίες υπήρχαν βέβαια και κάποιες όχι τόσο. Οι κοπέλες που μου έκανα εντύπωση, Μίκα τούμπανο από τα ωραιότερα φυσικά βυζιά που έχω πιάσει καλός χορός (μόνο αυτήν δοκίμασα), Νικόλ ωραίο σύνολο και καμπύλες μπρος πίσω, Angel ξανθιά ρωσίδα μικροκαμωμένη όμορφη σχετικά & Ίνα επίσης ξανθιά αλλά ψιλή στήθος μηδέν, η Κάισσα πολύ ωραία με τα tattoos της πολύ καλή και τέλος μια μουνάρα, όνομα δυστυχώς δεν μάθαμε γιατί δεν την προλάβαμε, μελαχρινή στήθος κώλος άψογα αλλά μου βγάζει κάτι ψωνίστικο που με απέτρεπε να δοκιμάσω. Το σκεφτόμασταν και για τους πιο ακριβούς χορούς αλλά δεν ξέρω αν αξίζει ή θα κλαις τα λεφτά σου..ανάλογα την κοπέλα βέβαια!
Συμπερασματικά πολύ καλή επιλογή θα ξανατιμηθεί σύντομα με περισσότερο research Ματάκι

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 02, 2016
PhantomQ
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
16 Οκτ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
218
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού