Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 52 10
Στριπτιτζάδικα 103615
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοριτσιών
 
9.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
8.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
8.0
Χώρος
 
9.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πρόσφατη επίσκεψη στο συγκεκριμένο χώρο,

Συνοδεύοντας ξένους συνεργάτες στα πλαίσια της δουλειάς μου και μετά από γεύμα στο εστιατόριο Αι Νικόλας πάνω στη Συγγρού οι ξένοι ''μεράκλωσαν'' και ήθελαν τρελίτσες.

Πρώτες εντυπώσεις.

Ο χώρος είναι έξυπνα διαρυθμισμένος απο την άποψη ότι έχεις σχεδόν από παντού καλή θέαση της πίστας. Δεν είναι ούτε μεγάλος ούτε μικρός. Σου δημιουργεί ωραία αίσθηση. Οι ηχητικές ''επεμβάσεις'' του DJ εύστοχες όσον αφορά τη παρουσίαση των κοριτσιών. Η μουσική πολύ καλή που βοηθούσε τα κορίτσια να ξεδιπλώσουν το χορευτικό τους ταλέντο. Η ένταση σωστή ώστε να μπορείς να μιλάς και κατ' ιδίαν στις κοπέλες.

Τα γκαρσόνια γρήγορα και εξυπηρετικά !!!



Βασικά στοιχεία. 4 άτομα συνολικά μαζί με εμένα. Συνολική ζημιά 430 ευρώ που αναλύεται σε ένα μπουκάλι ουίσκι συν παρελκόμενα και πολλούς πολλούς χορούς όλων των ειδών.

Ως οικοδεσπότης και φιλοξενών αρκέστηκα σε δυο μόνο ποτά για εμένα μια και έπρεπε να κάνω και την συνολική οικονομική διαχείριση και να προσέξω να μην ξεπουπουλιάσουν τους ξένους τα κορίτσια μια και οι ξένοι εμπειρία στο άθλημα δεν είχαν.

Ετσι μπόρεσα να εστιάσω και να καταγράψω το ρόστερ των κοριτσιών, τα οποία μόλις μυρίστηκαν ξένους και καλούς πελάτες άρχισαν να πέφτουν πάνω μας ''κατά ριπάς'' των τεσσάρων.

Να σημειώσω ότι η συγκεκριμένη βραδιά ήταν η δεύτερή μου στο μαγαζί. την πρώτη φορά είχα πάει αναγνωριστικά μόνος μου. Τα σχόλια παρακάτω αποτελούν συνδυασμό της δικής μου γνώμης αλλά και των φίλων που με συνόδευαν.

Πάμε λοιπόν.

Βαλέρια. Ουκρανικό δίμετρο καθαρόαιμο άτι με κορμί λαμπάδα και σχετικά καλό πρόσωπο. Καστανόξανθη. Ηλικία γύρω στα 30. Χορός Ικανοποιητικός.

Ντάρια. Ουκρανικό συμπαθητικό μωρό με άψογο σώμα. Ηλικία στα 23. Καστανόξανθη Χορός ικανοποιητικός.

Μικα. Ρωσικό μωρό 26 ετών. Σπάνιος σωματότυπος που συνδύαζε λεπτό κορμί αλλά με ιδιαίτερες καμπύλες και φυσικό τεσσάρι στήθος. Καλός χορός αλλά με τάσεις επιτάχυνσης προς τον επόμενο.

Ινα. Ξανθή ουκρανέζα με αγγελικό πρόσωπο, ψηλή με λεπτό όμορφο κορμί αλλά σχετικά άβυζη. Πολύ ωραία όμως κίνηση τόσο στη πίστα όσο και στους χορούς.

Ανα. Ουζπέκα γύρω στα 25 της. Ομορφη συνολικά παρουσία που συνδυάζει πρόσωπο και σώμα. Λίγο 'ανευρος'' όμως μου φάνηκε ό χορός της., που επιδέχεται βελτίωσης.

Εβελίνα. Ουκρανικό καστανό μωρό, γύρω στα 23 με συνδυασμό μέτριου προσώπου αλλά πολυ γυμνασμένου σώματος. Αρκετά αισθησιακός ο χορός της.

Γιάννα. Ουκρανέζα 25άρα στην κατηγορία της Ινας που αναφέρω παραπάνω αλλά καστανή. Ιδιαίτερα καλή στη παρέα.

Ναταλί. Μολαδαβέζα ξανθή ωραία παρουσία με κοντό κουρεμένο ιδιαίτερο μαλλί γύρω στα 30 ηλικιακά. Αρκετά καλός χορός.( Μπορεί και στο συγκεκριμένο όνομα να κάνω λάθος δεν είμαι σίγουρος )

Καίσα. Τα πολλά λόγια περισσεύουν. Απο τα ''τουμπανα'' του μαγαζιού. Πολύ καλός συνδυασμός εμφάνισης και χορού.

Λεία. Ρωσίδα ξανθιά γύρω στα 28 με καλό σώμα και σιλικονάτα τεσσάρια βυζιά. Τα γυαλιά που φόραγε προσφέρονται για φαντασιώσεις καθηγήτριας. Ενας απο τους ξένους τη χρησιμοποίησε για ''ιδιαίτερα μαθήματα''.

Αλιόνα. Μελαχρινή ουκρανέζα μέτρια συνολικά σε εμφάνιση, αλλά με ωραία κίνηση στη πίστα.

Μελίσα. Ισως ο πιο καλός συνδυασμός του μαγαζιού κατά την άποψή μου πάντα. Ψηλή ξανθιά με ωραίο ''ισοροπημένο'' αψεγάδιαστο σώμα, σχετικά ''έκφυλο'' πρόσωπο και πολύ όμορφη κίνηση. Χόρευε σε κάποιες φάσεις πάνω στα ηχεία ντουέτο μαζί με την Ινα δίνοντας μια πολύ ωραία ''στερεοφωνική'' αίσθηση. ΠολύκΚαλή και στο χορό.

Ειντζελ. Δεν θυμάμαι εθνικότητα, Ξανθιά όμορφη παρουσία, με όμορφο αρμονικό σώμα και πρόσωπο. Ευχάριστη στη παρέα και καλή στο χορό.


Κατρίν. Ουκρανέζικο πιπίνι. Ο ορισμός της μοντέλας. Πολύ ψιλό λεπτό όμορφο σώμα, και όμορφο πρόσωπο. Το μόνο ''ψεγάδι'' πάνω της το στήθος της που είναι στη κατηγορία 1,5 με 2. Πολύ καλή και στο χορό. Από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του μαγαζιού.


Ιδιαίτερη μνεία στα show. Τόσο το λεσβιακό show με την Κατρίν και την Αναστασία ( Αν δεν κάνω λάθος ), όσο και το show με το live ινδιάνικο γαμήσι ήταν ιδιαίτερα πρωτότυπα και αισθησιακά.

Στα trailers.
Ανετ, Νικόλ, Λάρα, Αναστασία, και Βικτόρια δεν εδοκιμάσθηκαν και αποτελούν μελλοντικούς προς αξιολόγηση στόχους.

Συνολικά μια νέα αξιόλογη προσπάθεια στο χώρο του strip με έντονα τα στοιχεία της ανανέωσης και της ποιότητας.

Οι ξένοι, που τους έφυγε στη κυριολεξία ο τάκος, κατενθουσιασμένοι από την ελληνική φιλοξενία ανυπομονούν να επανέλθουν σύντομα στην Αθήνα.

Ελπίζω να βοήθησα.
Mindreader
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
20.329
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 HEY_YOU!, gagas, slaviani και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2016
απο τις καλυτερες κριτικες για τους "ναους".αναλυτικα το ροστερ με ονοματα,καθαρογραμμενα και περιγραφη για καθε κοπελα....κατατοπιστικοτατος.
29 Μαρτίου, 2016
Οντως στα στριπ θελει προσοχη, γιατι αμα σε βρουν απειρο, η εισαι κανας βλαχος που κατεβηκε απο το χωριο, παει σε μαδησανε..θυμαμαι στο baby-o στην νΠειραιως παλια κερασα 2 ποτα σε μια κοπελα απο Ουγγαρια οταν της ειπα οτι δεν εχω χρηματα για τριτο κερασμα, μου λεει ενταξει φευγω παω να βρω κανα μαλακα!!! τυποι ναι το ειπε! οταν τις κερναμε οχι μονο δεν το εκτιμουν αλλα μας περνανε και για μαλακες! Κεφάλι σε τοίχο! καλα εκανες λοιπον και προστατεψες τους φιλους σου! Καπέλο
T
takaros28
29 Μαρτίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευχαριστώ για τα ''εύσημα'' φίλε να είσαι καλά !!
29 Μαρτίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ΤΟ ότι οι εργαζόμενες στα στρίπ αλλά και γενικότερα οι εργαζόμενες στο χώρο του σεξ δεν τρέφουν και ιδιαίτερη εκτίμηση για τους πελάτες τους είναι δεδομένο !!ΚαπέλοΚαπέλο

Εξαιρέσεις όμως υπάρχουν όπως υπάρχουν παντού.

Σίγουρα πάντως αν πηγαίνεις με άπειρους φίλους σου πρέπει να τους συμβουλεύεις για το τι παίζεται
30 Μαρτίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η πλάκα γίνεται χειρότερη οταν κανονισεις και κανενα ραντεβού. Εκεί να δεις ξενερα. Το παίζουν και δύσκολες αλλά και κυρίες
30 Μαρτίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι!Ναι!ΚαπέλοΚαπέλο
Ισχύει. Γιατί θέλουν να σε κάνουν να ξεπεράσεις την σχηματισμένη σου άποψη ότι είναι πουτάνες και άρα εύκολες.
Το εξασκώ επί χρόνια το ''σπορ'' στο οποίο αναφέρεσαι
Ποσοστό Χλαπάτσας - Επιτυχίας 60% - 40%. Ακόμη όμως και το 40% σε ανταμείβει.
Πρέπει όμως να μπορείς να απολαμβάνεις και το κυνήγι όχι μόνο το θήραμα.
Αν κάποιου δεν του αρέσει το καβλάντισμα η το mind game ως αφροδισιακό δεν κάνει για αυτό το παιχνίδι !!
31 Μαρτίου, 2016
καταπληκτικη η ενημερωση που εκανες!
01 Απριλίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευχαριστω φιλε !!Καπέλο
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8