Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 56 10
Στριπτιτζάδικα
108801
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
8.0
Χορός κοριτσιών (privé)
8.0
Χώρος
7.0
Μουσική
7.0
Ποιότητα ποτών
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Τετάρτη βράδι στο ανατολή.είσοδος στο ίδρυμα κατά τις 3.παρκινγκ εύκολο στον παράδρομο της συγγρού...ψιλοαπογοήτευση.εγώ και άλλος ένας συναγωνιστήςαργότερα ήρθαν άλλοι δύο.βέβαια προτιμώ καθημερινές γιατί σε προσέχουν καλύτερα.νιώθεις αρχοντόπουλοΟ χώρος ο γνωστός στη μέση η πίστα καιγύρω καναπέδες και πιο μπροστά και λίγα τραπεζάκια.Τα μωράκια καμιά 10ρια λίγο βαρεμένες απο την αναδουλειά...πουτάνα κρίση τι μας κάνεις!!!Οι χωροί στην πίστα αραιοί χωρίς σοου ίσως λόγω ημέρας.Αρκετά καλή μουσική και κάλη εξυπηρέτιση.Άραξα σε καναπέ και χάζευα τις τρυφερές κορασίδες Άρχισαν ένα ένα να πλασάρονται δίπλα μου.Όλες ευγενικές μέσα στην κάβλα.Σόφι βλαχορουμανάκι καστανό με πιασίματα και ωραίο πατο.καλή στον απλό χωρό. Σβετλάνα ξανθια ρωσόφατσα χαρακτηριστική λεπτή λίγο πεσμένο κωλαράκι.αδιαφόρισα...Σιμονα μάλλον ρώσικη φυλή άβυζο αλλά κορμάρα.πήρα απλό...καλή..Αριάνα τσιγγανορουμάνα κορμάρα μακρί μαλλί σκέτη κάβλα μικρό βυζί αλλά κωλάρααααα.λύγισα και πήρα απλό πολύ καλή.θα ξανατιμηθείδυο ξανθές η μια πολύ καλή αλλά λόγω της τέτρτης μπύρας δεν θυμάμαι ονόματαΜια χοντρούλα ουγγαρορουμάνα δήλωσε για ειδικά γούστα...αδιαφόρισα Νατάσσα!!!!μέτρια φάτσα τσιγγανορουμάνα αλλά κωλάρααααααα.την είχα τιμήσει στο πριβέ πριν 15 μέρες...κάβλα το τιμάει το 50άρικοπροτίνεται ανεπιφύλακταΚορίνα νομίζω μολδαβή μουνάρα κορμάρα έκφυλο πρόσωπο.καλή και στον απλό και στα 50την τιμησα.προτίνεται και αυτή για όσους θέλουν να ανοιχτούν περισσότεροΠριβέ στα 100 δεν τόλμησα.και προσοχή μην φάτε φόλα στα πριβέ.δεν κάνουν όλες τα ίδιαεγγύηση σίγουρα είναι κορίνα και νατάσα απο αυτες.δεν ξέρω για αριάνα δεν ρώτησα.σοφι και σιμόνα μάλλον φόλες πάνω....τα μάσαγαν πολύ...ποτό 11 ευρω απλός χωρός 10 πριβέ 50 και 100.αυτά τα ολίγα συναγωνιστές
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 24, 2016
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού