Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 55 10
Στριπτιτζάδικα 103173
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοριτσιών
 
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
8.0
Χώρος
 
6.0
Μουσική
 
8.0
Ποιότητα ποτών
 
1.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πρώτη παρατήρηση. Πίνω ουίσκι πάνω από 20 χρόνια. Το συγκεκριμένο που ήπια στο μαγαζί ήταν η χειρότερη μπόμπα που μου έχουν σερβίρει ποτέ.



Γενικά το μαγαζί δεν το έχω πάρει με καλό μάτι από τη αρχή. Αυτό το λέω μόνο και μόνο διότι η κριτική μου, δε θα είναι 100% αντικειμενική γι'αυτό το λόγο και μόνο. Δε θα πήγαινα αλλά αναγκάστηκα να πάω λόγω....... (αφήστε το καλύτερα.... έπρεπε). Αν και αυτή τη φορά πέρασα καλύτερα από τη πρώτη που είχα πάει και είχα πει δε ξαναπατάω, αυτή τη φορά δε πέρασα και τόσο άσχημα. Ίσως να έπαιξε ρόλο και το πετρέλαιο που έπινα και με χτύπησε κατακούτελα με δύο γουλίες. Και χορούς πήρα (καλοί σε διάρκεια) και γέλασα.



Λοιπόν το μαγαζί δυστυχώς είναι τίγκα στην Αλβανία. Αφήστε δε η ....(καλύτερα ας μη πω όνομα) η οποία μου συστήθηκε σαν Ρωσίδα επειδή δε με θυμήθηκε, την γαμούσε για ένα φεγγάρι ένα κολλητάρι μου και είναι εξακριβομένο βάση διαβατηρίου ότι είναι Αλβανίδα. Δεν έχω τίποτα με το συγκεκριμένο λαό, αλλά όπως και να το κάνουμε οι γυναίκες είναι τέταρτης πέμπτης διαλογής. Και δυστυχώς έπαιζε πολύ Αλβανία, τουλαχιστον οι μισές. Διότι μετά της είπα ποιος είμαι, με θυμήθηκε και μου το ξεφούρνισε το παραμυθάκι και για τις υπόλοιπες κοπέλες. Δε χρειαζόταν βέβαια να μου το πει, λίγο έμπειρος να είσαι το καταλαβαίνεις αμέσως. Βέβαια έχει και άλλες πολλές κοπέλες οι οποίες σίγουρα είναι όμορφες, κορμάρες, μουνάρες και δεν είναι και από Αλβανία, αλλά δυστυχως θέλουν υπομονή. Στο χορό πάντως τα δίνουν όλα και είναι πολύ καλός σε διάρκεια.



Το show στη πίστα θέλει επειγόντως ρεκτιβιέ. Η διάκοσμηση ξήλωμα όλη και ανακαίνιση επιτόπου. Τα γκαρσόνια εκτός από ένα περιστατικό που πλακώθηκαν πάνω από το αυτί μου, μέχρι εκείνη τη στιγμή τέλεια, οι τιμές όπως παντού, το parking ''είσαι μια πληγή ακόμα''. Γενικά είναι ένα μέτριο μαγαζί. Σίγουρα όποιος παει θα περάσει ψιλοκαλά αν έχει διάθεση αλλά υπάρχουν τόσα άλλα και καλύτερα μαγαζιά.
Μέλος
Εγγραφή:
17 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού