Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 48 10
Στριπτιτζάδικα 95631
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοριτσιών
 
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
7.0
Χώρος
 
4.0
Μουσική
 
9.0
Ποιότητα ποτών
 
4.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Αντικειμενικά το μαγαζί δεν είναι καλό. Μου θυμίζει παλιό καταγώγι της δεκαετίας του 80 που πήγαινα στα νιάτα μου να πιάσω κανένα μπουτάκι στη ζούλα. Δε ξέρω γιατί αλλά με το που πήγα ψυχοπλακώθηκα. ''Έκανα τόσα χιλιόμετρα από τα Β.Π. για να μπω σε αυτή τη μαλακία΄΄ είπα μέσα μου.



Όμως αυτός δεν ήταν ο μοναδικός παράγοντας για να θάψω το μαγαζί. Οι κοπέλες ήταν εκτός απο 2-3 όλες γριέτζες (γιατι να πληρώσω και να πάρω χορό μία η οποία έχει την ίδια ηλικία με τη γυναίκα μου;), σαπιμένες και 800 κιλά το κάθε μπούτι. Πως έχει σαπίσει μία πρώην πορνοστάρ από τα πολλά γ@μ@σ@@, έτσι και αυτές. Όχι δεν έιμαι υπερβολικός.



Αφήστε δε το show στη πιστά. Έκτος από τα κλασσικά ''one woman show'' που υπάρχουν παντού, τα άλλα ήταν εντελώς παιδικά και χαζά. Για γέλια και για μούτζες. Πήρα για κέρασμα και μετά για χόρο την ποιο ωραία (θεωρώ) του μαγαζιού αλλά δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες της. Ο κολλητός μου ο μπουχέσας που πήρε μια ξανθιά κινεζούλα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.



Δε νομίζω να ξαναπάω εκτός αν ακούσω για δραματικές αλλαγές. Θεωρώ ότι μαζί με το Grand kai Baby O το μαγαζί είναι από τα χειρότερα strip shows αυτή τη στιγμή
Μέλος
Εγγραφή:
17 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού