Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 16 10
Στριπτιτζάδικα 64906
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοριτσιών

4.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

4.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

8.0
Μουσική

10.0
Ποιότητα ποτών

9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Επίσκεψη χθές στο CALIGULLA κατα τις 1.00 π.μ. είχα να πάω στο μαγαζί πάνω από ένα χρόνο, το ρόστερ του club μικρό μόνο 4 κοπέλες (ίσως λόγο της ημέρας πολλές κοπέλες να είχαν ρεπο), είσοδος στο μαγαζί με ποτό 10 ευρω.

ΖΕΤΑ Ελληνίδα από Αθήνα κατά τα λεγόμενα της, 41 χρονών μέτρια εμφάνιση και σώμα, στα θετικά επικοινωνιακή χωρίς να πίνει το ποτό σε χρόνο dt, κέρασα δυο απλά ποτά των 10 ευρω και έκατσε περίπου 40 λεπτά, στα μείον είναι ότι όταν ζήτησε τρίτο ποτό και της αρνήθηκα χαλάστηκε και μου την είπε Θυμός δηλαδή τι περίμενε να μ' αρμέξει κανονικά αμ δε σφάξαμε. Από όσο την έκοψα επειδή είμαι παλιός κολομπαράς η κοπέλα έχει καλό πρόλογο και ψάχνει θύματα για ν' αρμέξει και όταν δεν παίρνει αυτό που θέλει στη λέει και από πάνω Μαλακία όσο για τον χορό που έκανε πάνω στην πίστα αρκετά μέτριος.

ΝΤΙΑΝΑ την κοπέλα την γνώριζα από ένα κολόμπαρο στη γιανιτσών τα ΟΝΕΙΡΑ, δε λέει και πολλά από εμφάνιση, είναι 45 χρονών αλλά τους πελάτες που γνωρίζει έχει άλλη οικιότητα μαζί τους, με την ευκαιρία που είχα να τη δώ πολύ καιρό πήρα το τηλέφωνο της μιας και το είχα χάσει όταν μου το είχε δώσει παλιά στο άλλο μαγαζί(για να κάνουμε παιχνίδι εκτός μαγαζιού Κατσικογάμης). συμβουλή αν την κεράσετε 1-2 ποτά και καταφέρετε να την πάρετε το τηλέφωνο μπορείτε να κάνετε βίζιτα εκτός μαγαζιού μαζί της 100 ευρω όλο το βράδυ Κατσικογάμης. Αν έχετε κεράσει 2 ποτά και δεν έχετε πάρει το τηλέφωνο της τότε σημαίνει ότι δεν έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη της και θα προσπαθήσει να σας αρμέξει όσα περισσότερα ποτά μπορεί γι' αυτό προσοχή. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι από την αρχή, ότι θέλετε παιχνίδι εκτός μαγαζιού να την γνωρίσετε καλύτερα γιατί σας άρεσε και μην νομίζετε θέλουν και οι πουτάνες πρόλογο να μην ξεχνιόμαστε.

ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΓΑΖΕΛΑ από Τζαμάικα μπορώ να πώ είναι η ωραιότερη του μαγαζιού σώμα εμφάνιση και αναλογίες μοντέλου άνετα μπορούσες να την έβλεπες να προβάρει ρούχα γνωστού οίκου μόδας. Ήρθε στην παρέα μου δεν κέρασα ποτό την είπα ότι την επόμενη φορά που θα ξαναπάω στο μαγαζί θα επικεντρωθώ σ' αυτή. Στα θετικά εκτός από την εμφάνιση της, η ευγενική της συμπεριφορά και ο καλύτερος χορός επάνω στην πίστα.

ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ με ωραίο σώμα αλλά πρόσωπο πολύ κάτω του μετρίου δεν ήρθε στην παρέα μου αλλά άρμεγε έναν άλλο συναγωνιστή (μπορεί να κέρασε 5 με 6 ποτά), όσο για τον χορό πάνω στην πίστα ικανοποιητικός

Το μαγαζί έχει πολύ καλή διαρύθμηση όπου και να κάτσεις είτε στο μπάρ είτε καναπέ βλέπεις πολύ καλά το στριπτίζ που γίνετε στην πίστα το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό και τα ποτά καθαρά στα συν επίσης είναι ότι ανεβαίνουν για χορό οι κοπέλες σύχνα όσο κάθησα στο μαγαζί ανέβηκαν επάνω στη πίστα από 2 φορές και οι 4 κοπέλες με φουλ στριπ σοου.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2016
WT
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Παπούς Παράξενος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού