Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 48 10
Στριπτιτζάδικα
95829
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοριτσιών
4.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
4.0
Χορός κοριτσιών (privé)
7.0
Χώρος
7.0
Μουσική
9.0
Ποιότητα ποτών
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
όταν από τον συγκεκριμένο χώρο έχουν περάσει κοριτσάρες όπως οι Μία,Επιστήμη,Λίλιαν,Νάντια,Νικόλ,Ρόξυ κτλ κτλ ,και τώρα ψάχνεις με τα κυάλια για να βρεις έστω μια κοπελίτσα που να έχει κάτι το συμπαθητικό πάνω της..Σάββατο βράδυ και ο μέσος όρος ηλικίας από τις κοπέλες ήταν εύκολα τα 35+.Αν είναι δυνατόν δλδ...ΟΥΤΕ ΜΙΑ που να είναι απίστευτη και να σε πείθει να ξαναπάς και να ξαναπάς.Μέσος όρος εμφάνισης κάτω του μετρίου και μαλιστά αρκετά ..Ο χορός στη πίστα απλοϊκός και όχι κάτι το ιδιαίτερο.Μάλιστα οι περισσότερες κοπελιές παίζει να μην ήξεραν να κουνιούνται καν..Ίσως ξεχώρισε στο τομέα πίστας μια βαμμένη ξανθιά με ταττού έναν δράκο στη μέση (η συγκεκριμένη παίρνει εύκολα αναβολικά)και μια μελαχροινούλα που βγαίνει με δερμάτινα ζαρτιέρες και ένα τριαντάφυλλο στο στόμμα, που αν και αρκετά λεπτούλα, το κατείχε αρκετά το άθλημα της πίστας(νομίζω ονόματι Μαρία)..Επίσης απαράδεκτο σχετικά με τις κοπέλες,ότι ήταν σχεδόν ΟΛΕΣ άβυζες .
απο κει και πέρα με την όλη ξενέρα που πήραμε ,δεν ασχοληθήκαμε ιδιαίτερα με πριβέ κτλ ,πάντως κάνουν ότι μπορούν στους καναπέδες οι τύπισσες όταν χορεύουν πάνω σου...
Οκ από τα υπόλοιπα, δλδ σέρβις ,παρκάρισμα,ποτά αν και μικρή σημασία έχει ας υποθέσουμε ότι είναι σε ικανοποιητικό βαθμό .
Θέλω να πιστεύω ότι θα φέρουν κοπέλες στο εν λόγω μαγαζί .χρειάζεται ΠΟΛΛΕΣ και ΚΑΛΕΣ και άμεσα. Τότε και μόνον τότε θα μιλάμε για εξελίξιμο και ανταγωνιστικό ίδρυμα..
προς το παρόν χαριστικά και μόνο λόγω των παλαιών ημερών του έβαλα τους βαθμούς που του έβαλα.
απο κει και πέρα με την όλη ξενέρα που πήραμε ,δεν ασχοληθήκαμε ιδιαίτερα με πριβέ κτλ ,πάντως κάνουν ότι μπορούν στους καναπέδες οι τύπισσες όταν χορεύουν πάνω σου...
Οκ από τα υπόλοιπα, δλδ σέρβις ,παρκάρισμα,ποτά αν και μικρή σημασία έχει ας υποθέσουμε ότι είναι σε ικανοποιητικό βαθμό .
Θέλω να πιστεύω ότι θα φέρουν κοπέλες στο εν λόγω μαγαζί .χρειάζεται ΠΟΛΛΕΣ και ΚΑΛΕΣ και άμεσα. Τότε και μόνον τότε θα μιλάμε για εξελίξιμο και ανταγωνιστικό ίδρυμα..
προς το παρόν χαριστικά και μόνο λόγω των παλαιών ημερών του έβαλα τους βαθμούς που του έβαλα.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού