Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Στριπτιτζάδικα 208558
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

4.0
Χώρος

6.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Η Παρασκευή έπρεπε να είναι μέρα χαράς. Με αρκετά φράγκα στην τσέπη, ξεκίνησα με κολλητό από νωρίς το σπορ της ποτοποσίας. 4 Μπυρόνια για αρχή, συνεχίσαμε με Τζιν τόνικ, κάπου ενδιάμεσα ολίγη τεκίλα, κοινώς τα είχαμε μπερδέψει άσχημα τα πράγματα. Εκεί η libido άρχισε να βαράει κόκκινα.... Τα βάζουμε κάτω και λέμε, δεν πάμε μία βολτούλα από το εν λόγω μαγαζί μπας και δούμε άσπρη νύχτα???
Μέγα λάθος φίλοι συμπολέμιστές. Μπαίνουμε μέσα - στο μαγαζί πρέπει να είχε καμια 35 άτομα και περισσότερες από 10 κοπέλες - βρίσκουμε τραπεζάκι πίσω στα σκοτεινά δίπλα στο prive και αρχίζουμε την ανίχνευση του χώρου. Φευ... το ποτό πάρα πολύ και δυσκολευόμουν να εστιάσω. Λέω δεν πειράζει... που να τρέχω τώρα σε στούντιο... κοπέλα 1μιση το πρωί δύκολα θα εύρισκα, οπότε ας μείνω και ότι γίνει.
Αρχίζει λοιπόν η παρέλαση..... Έρχεται μία ψηλή... μιλάμε την έβλεπα κάνω από 1,85 και κάπως μου ανάβει τα λαμπάκια..... πάμε μου λεέι prive... πάμε της λέω ο μάλαξ.... Ε πιο ψηλό όρθιο αγγούρι δεν έχω πάρει.... το τέταρτο τελείωσε γρήγορα χωρίς κάν να μου ξεκουμπώσει το παντελόνι.... Μέσα στη ζαλάδα μου δεν κάνω φασαρία πάω και ξανακάθομαι. Άντε λέω να δώσω μιά δεύτερη ευκαιρία και έτσι έγινε. έρχεται μια ξανθιά με στήθος 4αρι και με φτιάχνει...Κάτσε λέω να το πάω λάου λάου.... κέρασα 1 ποτάκι, κερνάω δεύτερο και πάμε για prive.... Για ακόμα μία φορά ο "μικρος" έμεινε στο παντελόνι...καλύτερα από την ψηλή αλλά όχι κάτι τρελό. Το μοναδικό + ήταν πως της είπα θα μου δώσεις τηλέφωνο να τα πούμε έξω και μου είπε οκ, να βρεθούμε την Τρίτη που έχω ρεπό. Ένα ακόμα κακό... έφυγα και έχασα το χαρτάκι όπως πλήρωνα...

Συμπέρασμα... όταν είσαι πιωμένος μακρυά απο τη μαλακία... σε δαγκώνουν μιά χαρα και προκοπή δε βλέπεις..... Ξόδεψα γύρω στα 120 ευρώ εκεί μέσα και το μοναδικό που με έφτιαξε ήταν το βρώμικο που έφαγα μετα...

Καλή συνέχεια παιδιά!!!

ΥΓ: Δεν γράφω ονόματα γιατί απλά δεν τα θυμάμαι!!!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 09, 2015
diakosa
Μέλος
4
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Οκτωβρίου, 2015
Σωστος για τις συμβουλες σου, συμφωνω σε ολες.
Πιομα μεχρι πατου και κερασματα σε στριπ, μακρια
γιατι χανουμε τον ελεγχο.
Στα στριπ δεν πινουμε εμεις, μονο κερναμε αν
θελουμε κοπελα διπλα μας, και ποτε χορους ειναι
μουφα....!!!
Μην στεναχωριεσαι για το χαρτακι, δεν θα ερχοταν
ουτε θα εκλεινε ραντεβου καπου. θα επερνες και
θα σου ελεγε να πας απο το ''μαγκαζτι'' ξανα.
22 Οκτωβρίου, 2015
Αδικα στεναχωριεσαι για το χαρτακι, δεν
ειχε σκοπο να παει καπου μαζι σου, ουτε
θα σε συναντουσε ποτε! απλα θα επερνες και
θα σου ελεγε ''ελα απο το μαγκατζι''.
Υπο αλλες συνθηκες θα παει για ταριφα
κοπελα του στριπ, τα 120 που εχασες δεν
φτανουν!
για τις συμβουλες σωστος εισαι και συμφωνω!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2