Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Στριπτιτζάδικα 208550
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

6.0
Χώρος

7.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0

...μια εκτόνωση πλημμύρισε τον εγκέφαλο μου με προλακτίνη και έτσι η ατελής ανερέθιστη περίοδος με ώθησε στο σεργίανι της αναζήτησης διέγερσης...
...ο δρόμος μας έβγαλε στο χαιδάρι να συζητάμε παράξενες ηδονιστικές έννοιες με τον δάσκαλο με την συνοδεία καφέ...
...το φλέρτ του δασκάλου με μια κορασίδα σ'έναν φούρνο συνεχίστηκε και στον καναπέ του athens queens καθώς η κοπέλα τύχαινε να δουλεύει εκεί...!
...η πρώτη μου περίπτυξη ήταν με μια κοντούλα με γεμάτο στήθος μελαγχροινή με τα μαλλιά πιασμένα κώτσο , με άφησε να της λείχω και να της θωπεύω τα βυζιά , αλλά απέρριψε τις ψηλαφήσεις στο αιδοίο της αλλά και τις ανατρίψεις στον τράχηλό της...
...ύστερα μου ήρθαν κάποιες παράξενες διηδονιστικές τάσεις τις οποίες υλοποίησα με την μαντάμ μπιζού και τη μαρία αμφότερες κοντούλες και καυλερές , η πρώτη μου δάγκωσε το πεός (!) αλλά επανόρθωσε γλύφωντας τα βυζάκια της μαρίας , θώπευα μαστικές και γλουτιαίες καμπυλότητες αμφότερων των κορασίων και έληξα το αιδοίο πάνω απο το στριγκάκι της μπιζού...
...εν τω μεταξύ ο δάσκαλος επιδώθηκε σε οπτικό ηδονισμό με αντικείμενο το λικνιζόμενο στην πιστα σώμα της μελίσας, ο οποίος εξελίχθηκε σε απτικό ηδονισμό όταν την πήρε για χορό...
...αρκετά αξιογάμητα τεμάχια όπως η άντρεα η νταϊάνα και κριστάλ , το προσωπικό και η διεύθυνση ήταν άψογοι απεναντί μας και γενικότερα ήταν μια πολύ καλή βραδυνή εμπειρία...
...η νύστα δε μ'αφήνει να γράψω κάτι παραπάνω οπότε εύχομαι στο επανιδείν με πολλά ηδονιστικά πονταρίσματα πάνω στη γυναικεία σάρκα!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 10, 2015
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2