Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 145 10
Στριπτιτζάδικα
197685
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση κοριτσιών
4.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
10.0
Χώρος
5.0
Μουσική
1.0
Ποιότητα ποτών
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Όπως έχω ξαναγράψει το μαγαζί πλέον δε λέει μία. Είχα πάει τη δευτέρα το βράδυ και αν και αργεία η επόμενη το μαγαζί είχε λίγο κόσμο και όσο περνούσε η ώρα όλο και άδειαζε. Γενικά στην αρχή ψιλοβαρέθηκα, είχα και πάει και μόνος και καταλαβαίνεται. Το μόνο καλό μωρό εκεί μέσα είναι η Ατζελίνα. Μετά από αυτή τίποτα το αξιόλογο. Δε μου άρεσε καμία. Ευτυχώς τη κέρασα τα ποτάκια της και γενικά όλο το βρλαδυ κάθησε σε μένα διότι άμα έφευγε θα μου ερχόταν καμία άλλη και θα τρόμαζα. Άμα πάτε στο μαγαζί να την βρείτε, είναι μεγάλη τροβαδούρος. Ειδικά στο prive το πουτανάκι με ένα extra χαρτζιλικάκι 50 ευρό μου τα έκανε όλα, και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. Μέχρι εκεί όμως. Κατά τα άλλα άνοιξε πέτρα να κρυφτώ. Πολύ πιτσιρίκι στο μαγαζί, μηδέν show στη πίστα, εκτός από δύο άνδρες που έκαναν τα δικά τους και δύο χοντρούλες λεσβίες που γλύφωνταν με ένα με μια κάμερα απέναντι να τις τραβάει. Ελπίζω να ήταν και αυτός μέρος του show και να μη με δει η γυναίκα με μου σε κανένα site. Και η μουσική μου τρύπησε τα τύμπανα όλο το βράδυ, χάθηκε κανένας Νταλάρας καμία Μαριλενα, έστω ένας Ρέμοσς.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού