Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.0 3 10
Στριπτιτζάδικα 14561
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

8.0
Χώρος

7.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0

...φτάσαμε με τον ιχνηλάτη μου Χανιά , με άκρως ρομαντική διάθεση , μείναμε ανεπηρρέαστοι απο την κοσμοσυρροή πιρφόρων στο παλιό καρνάγιο και ως άλλοι καίσαρες καθήσαμε στην αυτοκρατορική σουίτα του Arkana
...εκεί 3 μελλογάμητες κοπέλες χορευαν ταυτόχρονα στους 3στύλους και το φλέρτ με την κεντρική σπανιολορουμάνα Μαριάνα εξελίχθηκε σε ποντάρισμα πάνω της 25ευραίων...
...θώπευα και έλειχα τις πληθωρικές καμπυλότητές της , ενώ επισκοπούσα οπτικά τα χείλη του αιδοίου της να λικνίζονται με τις ρυθμικές κινήσεις τις πυέλου της , δίνοντας αιδοιλειχική τροφή στην φαντασία μου...
...ενώ η ξανθιά μουνάρα Μαργκώ προσπαθούσε να μου εκμαιευσει ένα χορό , με έφερε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο να κοιμόμουν εκείνη τη βραδιά στο δρόμο μην έχοντας για το νοικι...!
...η Μαριάννα απο απέναντι μου έδινε φιλάκια και με νάζι λικνιζόταν στο ρυθμό εξακολουθώντας να με καυλώνει...
...ο ιχνηλάτης μου έπαθε ζημιά με την Μαρουσόλ και παραμίλαγε...
...σε κάποια φάση μιλούσα κάπως σοβαρά με την Γκαμπριέλα , αλλά δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στα λόγια της καθώς σκεφτόμουν διηδονιστική φάση μεταξύ της και της Μαριάνας , αλλά δεν μπόρεσα να το υλοποιήσω...
...όμορφη εμπειρία , γυρίσαμε σπίτι καυλωμένοι ψάχνωντας τρύπες στους τοίχους να το χώσουμε!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 17, 2015
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, Οξαποδω

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Αυγούστου, 2015
Πρέπει να βάσεις φελιζόλ στην τρύπα στο τοίχο άρχοντα,..αλλιώς ματώνει... Καπέλο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1