Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 145 10
Στριπτιτζάδικα
197713
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση κοριτσιών
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
7.0
Χώρος
1.0
Μουσική
4.0
Ποιότητα ποτών
4.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Επισκεψη μετα απο 3 μηνες κ βαλε,λογο φιλου.
Ποτο 5ευρω με κουπονι(δευτερο 10ευρω).
Οπως ηταν τιποτα το φοβερο,σχεση με αλλα εχει μερικα δυνατα κοματια αλλα εως εκει.
Οι πιο πολλες παιζουν με κινητα η βαριουνται που ζουνε.
Πηρα δυο ουκρανακια απλο χορο ΜΙΝΑ αν θυμαμαι καλα...πολυ μετρια κ την πηρα επειδη μου σπασε τα αρχ@@!!!
Η δευτερη γνωστη η ΑΛΙΚΗ αξιζει το δεκαρικο,εως το τελευταιο σεντ.
Ειχε σεξ σοου αδιαφορο για ενα οταν σχεδον εχω δει τα παντα απο το 1998 σε διαφορα μαγαζια.
Το μεγα αρνητικο κ ισως δεν ξαναπαω το ΚΟΥΠΕ υφος του προσωπικου λες κ τους χρωστας τα λεφτα ειδικα σε εποχες που ολοι ξοδευουμε πολυ λιγοτερα,Λες κ τους χρωστας λεφτα!!!
Αλλου δεν λεω μαγαζια ειτε ξοδεψεις 40 ειτε 200 σε αντιμετοπιζουν με ευγενεια και αισθανεσαι πολυ κακυτερα εστω κ αν οι κοπελες του μαγαζιου ειναι πιο χαμηλου επιπεδου.
Αυτα γενικα, λογικα θα κανουν πολυ καιρο να με ξαναδουνε...
Ποτο 5ευρω με κουπονι(δευτερο 10ευρω).
Οπως ηταν τιποτα το φοβερο,σχεση με αλλα εχει μερικα δυνατα κοματια αλλα εως εκει.
Οι πιο πολλες παιζουν με κινητα η βαριουνται που ζουνε.
Πηρα δυο ουκρανακια απλο χορο ΜΙΝΑ αν θυμαμαι καλα...πολυ μετρια κ την πηρα επειδη μου σπασε τα αρχ@@!!!
Η δευτερη γνωστη η ΑΛΙΚΗ αξιζει το δεκαρικο,εως το τελευταιο σεντ.
Ειχε σεξ σοου αδιαφορο για ενα οταν σχεδον εχω δει τα παντα απο το 1998 σε διαφορα μαγαζια.
Το μεγα αρνητικο κ ισως δεν ξαναπαω το ΚΟΥΠΕ υφος του προσωπικου λες κ τους χρωστας τα λεφτα ειδικα σε εποχες που ολοι ξοδευουμε πολυ λιγοτερα,Λες κ τους χρωστας λεφτα!!!
Αλλου δεν λεω μαγαζια ειτε ξοδεψεις 40 ειτε 200 σε αντιμετοπιζουν με ευγενεια και αισθανεσαι πολυ κακυτερα εστω κ αν οι κοπελες του μαγαζιου ειναι πιο χαμηλου επιπεδου.
Αυτα γενικα, λογικα θα κανουν πολυ καιρο να με ξαναδουνε...
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 10, 2015
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού