Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 73 10
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

3.0
Χορός κοριτσιών (privé)

3.0
Χώρος

6.0
Μουσική

3.0
Ποιότητα ποτών

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
λοιπον..πηγα χτες κατα τις 4 με δυο φιλους.πρωτη φορα.ο χωρος μεγαλος σχετικα,σκοτεινος η διακοσμηση λιγο κιτς αλλα οκ.με το που κατσαμε στο τραπεζι αρχισε σοου με 2 ξανθιες λεσβιακο 69 καινα ριχνει κερια η μια στην αλλη.μεχρι εδω ολα καλα.μετα απο αυτο ανεβηκαν για χορο μια ξανθια 37 χρονων?αμπαλη βαριοταν να χωρεψει απο τους πιο βαριεστημενους χωρους.φευγει ανεβαινει μια χοντρη!λεω αν ειναι δυνατον τι δουλεια εχει αυτη εδω?και χοντρη και κακασχημη...αμπαπλη και αυτη.μετα ανεβαινει η λατινα το θωρηκτο..λεω που παμε....μετα ανεβαινει μια χαζη ξανθια κοντη σκατοφατσα με μπυροκοιλι.χαχα λεω δεν ειναι δυνατον!!

ε μετα ομως απο ολα τα μπαζα σκαει για χορο η μαριανα..τα λογια ειναι περιτα!ψηλη θεικο σωμα,ποδαρες ατελειωτες,βυζι κολο διαστημικο,σοκολατενιο δερμα...και ενα προσωπο να σε κοιταει με δολοφονικο υφος.οταν μπουσουλαγε στα 4 και ηρθε στην ακρη της πιστας και με κοιταξε ειλικρινα δεν εχω χεστει ετσι απο γυναικα....επαθα μεγαλη ζημια.

τωρα για τους χορους φωναξα επισης μια ξανθια που ειναι απλα τοπ εκει μεσα.αυτη και η μαριανα ειναι τα αστερια του μαγαζιου.ολες οι αλλες απλα μετριες και καποια αλλα μπαζα.ενας απο πισω μου πηρε χορο την ξανθια και χρονομετρησα ποσο χρονο εκανε.2 λεπτα και 20 δευτερα για χορο πριβε 50 ευρω?ρε δεν παμε καλα!ηρθε η ξανθια,μου λεει με μια ηλιθια χαζοχαρουμενη φωνη,με φωναξες για χορο παμε!της λεω απλο κανεις?οχι μου λεει μονο πριβε!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ της λεω και την εστειλα.πηρε μετα ο φιλος μου χορο με την ξανθια την αλλη που εκανε λεσβιακο και ελειπε κανα 8λεπτο..μου ειπε οτι τα εβγαλε ολα της χαιδευε το μουνι κλπ και ηταν πολυ καλα.επισης απιστευτη κωλαρα ειχε η καιτη που την περναγες και για Ελληνιδα.επισης τρελο σωμα η μαυρη η ψηλη αλλα με χαλια προσωπο.ηταν μια μελαχρινη γυρω στα 45??η οποια ηταν πολυ σφιχτη για την ηλικια της και μας ειπε:που θα με πατε μετα?λεω που θελεις?σπιτι σου.ποσα θες της λεω?500 ευρω.κλανω στα γελια!!τις λεω 500 ευρω?δεν πας καλα.με 80 κατι γινεται.της ειπαμε να την παρουμε μαζι με το φιλο μας και μας ζητησε 1000 ευρω.χαχα λογικα θα εκανε πλακα.μου λεει πρεπει να βαλω πετρελαιο!λολ!

μα καλα ο αλλος που ειδε τα prive 20 και 30 λεπτα?μας δουλευει?και φυσικα η μαριανα το intergalactica θεομουνο και αυτη μονο prive χορο δλδ 50αρικο.την παρατηρουσα και εκανε 5 με 8 λεπτα χορο.η μουσικη δεν μου αρεσε καθολου,δεν προτιμω καψουροτραγουδα.

για μενα παντως ειναι απογοητευση να εχει το μαγαζι 15 γκομενες,η 5 απο αυτες να ειναι εντελως μπαζα,η αλλες 7 απλα μετριες-καλες και 3 απιστευτα.

δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα.μαλον θα προτιμησω το erotica ξανα.και κορυφαιος χωρος και ωραιες γυναικες και ωραιοι χωροι σε πιστα και σε καναπε.
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού