Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 48 10
Στριπτιτζάδικα 95829
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

5.0
Χώρος

7.0
Μουσική

9.0
Ποιότητα ποτών

5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Δευτερα βραδυ και μεταμεσονυκτια επισκεψη στο ευαγες ιδρυμα κλεοπατρα με λιγους και εκλεκτους φιλους.Μετα την περιπετειωδη σε στυλ Camel Trophy αναζητηση parking- τα γυρω στενα αποδειχτηκαν φιλοξενα- εισοδος στα ενδοτερα.Στο δια ταυτα λοιπον, ο χωρος απο τους καλυτερους στην πιατσα, με καλη θεα απο σχεδον ολα τα σημεια.Ανετοι καναπεδες και πανοραμικη αποψη συνθετουν ενα ιδανικο σκηνικο που σε προδιαθετει να απολαυσεις το επερχομενο σοου.Εξυπηρετηση απο τα γκαρσονια ικανοποιητικη-θα πρεπει ομως να επισημανθει οτι το μαγαζι ηταν σχεδον αδειο-3 με 4 παρεες μονο...

Ποιοτητα ποτων δε θα κρινω, καθως πιστος στις παραδοσιακες μου αξιες παρηγγειλα μπυριτσα που ειναι παντοτε μια ασφαλης επιλογη και ξερεις οτι δε τηα γινεις μολοτωφ μολις την καταναλωσεις...

Στο δια ταυτα τα κοριτσια μετριουνταν στα δαχτυλα του ενος χεριου.5με 6 παρουσιες κοσμουσαν το μαγαζι, με τις ιδιες να χορευουν σε τακτα χρονικα διαστηματα πανω στην πιστα-πραγμα που με ψιλοχαλασε ειμαι ανθρωπος της ποικιλιας και πολυσυλλεκτικος.Ονοματα δε συγκρατησα,καθως για να θυμηθω ονομα θα πρεπει να ειναι πολυ αξιολογη περιπτωση η τυπισσα.Επειδη ομως σε καθε κανονα υπαρχει και η φωτεινη εξαιρεση, η φιλτατη Ελληνορωσιδα 19χρονη κορασις Σεσιλια φροντισε για να γινει η νυχτα μου πιο ευχαριστη.Αξιολογη παρουσια που χρηζει προσοχης.

Ο Ντιτζει αποτελει τον Βραχμαπουτρα των στριπ, μια θεοτητα που σε κανει να θες να κλασεις απο τα γελια με τις ατακες που εκτοξευει.Πολυ καλες επιλογες-αν και ελεγχεται για το γεγονος πως το cd του "πηδαγε" και κολλαγε ωρες ωρες.

Και για να γινει η νυχτα ακομα πιο ενδιαφερουσα, γυρω στις 1 ειχαμε μια επισκεψη απο τα "γαλαζια" παιδια, οπου σα κλασικα γαιδουρια που ειναι ηρθαν με αδεια χερια.Ενα κωκ, ενα γαλακτομπουρεκο, μια καριολα βρε αδερφε!Οπως ηρθαν εφυγαν βεβαια αφου τιποτα το μεμπτο δεν ελαμβανε χωρα στο ιδρυμα.Στα συν ο επαγγελματισμος του προσωπικου και η αντιδραση τους στην φαση αυτη

Σε γενικες γραμμες εχω περασει και καλυτερα αλλα λαμβανοντας υποψιν το γεγονος πως ητο βραδυ Δευτερας, το κλεοπατρα θα ελεγ πως αποτελει μια τιμια προταση για το στριποφιλο κοινο
Μέλος
1
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού