Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 144 10
Στριπτιτζάδικα
208558
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
5.0
Χώρος
6.0
Μουσική
6.0
Ποιότητα ποτών
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Λοιπόν είχα καιρό να το επισκεφτώ και είπα τη Παρασκευή το βράδυ να περάσω να κόψω κίνηση...Παρκάρισμα πολύ εύκολο απ'έξω και αν δε βρεις μπορείς να το βάλεις στο super market από κάτω δε σου λέει κανείς τίποτα...
Η είσοδος είναι στα 10 ευρώ και αν έχεις και πρόσκληση που τις μοιράζουν στο Γκάζι είναι νομίζω 5 ευρώ ή δωρεάν χωρίς να είμαι σίγουρος καθώς από βλακεία μου πριν κάτι μήνες που είχα πρόσκληση την πέταξα...
Το προσωπικό ευγενικό και εξυπηρετικό.Η ποιότητα τώρα των πότών όλοι γνωρίζουμε πως σ'αυτά τα μαγαζιά δεν είναι για υπερκατανάλωση...
Ο χώρος έχει δεχθεί μία αλλαγή και είναι κάπως πιο περιποιημένος σε σχέση με πιο παλιά...Τραπέζια αρκετά και όπως γνωρίζετε μεγάλο και ευρύχωρο μαγαζί.
Κοπέλες αρκετές γύρω στις είκοσι με τριάντα παρακαλώ,ναι όπως το έγραψα έχουν πάει αρκετές από το sins πρώην cleopatra που είναι στη Γ.Λαμπράκη...Ο χορός ο απλός είναι στα 5 ευρώ και το prive στα 40...Υπάρχει μία διαφορά σε σχέση με τα άλλα καταστήματα...
Λοιπόν ρόστερ τώρα από όσες θυμάμαι...
Λορένα,ξανθιά μέτρια παρουσία πρώην sins με καλό σχετικά χορό...
Η Εβίτα η ψηλή δουλεύει εδώ αλλά ήταν άρρωστη απ'ότι ενημερώθηκα,οπότε την προσθέτω και αυτή στη λίστα...
Αλέξια,πολύ όμορφο κοριτσάκι,πετιτ με ωραίο μοντελέ σώμα και ωραίο κώλο...Την πήρα για χορό και είναι πολύ καλή!
Μαργαρίτα,μελαχρινή όμορφη κοπέλα με λευκή επιδερμίδα,ψηλή.
Ντία,ρουμάνα ξανθιά με ωραίο πετιτ σωμματάκι...
Angel,ξανθιά,ρωσσίδα συστήθηκε αρκετά όμορφούλα και αυτή.
Δύο μαυρούλες που καθόντουσαν στο μπαρ και δεν θυμάμαι ονόματα...
Έλενα,παλιά καραβάνα του καταστήματος με μεγάλα στήθη...όμορφη κοπέλα έχει τιμηθεί στο παρελθόν...
Μάγια με λεοπαρδαλέ σύνολο και μπαμπάτσικο σώμα,γλυκιά μελαχρινή...
Άννα Μαρία,μιλφ καστανόξανθη με σχετικά συμπαθητικό σώμα,βέβαια δεν θα την επέλεγα για χορό...
Και άλλες πολλές που δεν πέρασαν για να συστηθούν αλλά και εγώ στη συνέχεια αποχώρησα....
Αυτά από εδώ και νεότερα για το υπάρχων ρόστερ στην επόμενη επίσκεψή μου μέσω φόρουμ...!
Η είσοδος είναι στα 10 ευρώ και αν έχεις και πρόσκληση που τις μοιράζουν στο Γκάζι είναι νομίζω 5 ευρώ ή δωρεάν χωρίς να είμαι σίγουρος καθώς από βλακεία μου πριν κάτι μήνες που είχα πρόσκληση την πέταξα...
Το προσωπικό ευγενικό και εξυπηρετικό.Η ποιότητα τώρα των πότών όλοι γνωρίζουμε πως σ'αυτά τα μαγαζιά δεν είναι για υπερκατανάλωση...
Ο χώρος έχει δεχθεί μία αλλαγή και είναι κάπως πιο περιποιημένος σε σχέση με πιο παλιά...Τραπέζια αρκετά και όπως γνωρίζετε μεγάλο και ευρύχωρο μαγαζί.
Κοπέλες αρκετές γύρω στις είκοσι με τριάντα παρακαλώ,ναι όπως το έγραψα έχουν πάει αρκετές από το sins πρώην cleopatra που είναι στη Γ.Λαμπράκη...Ο χορός ο απλός είναι στα 5 ευρώ και το prive στα 40...Υπάρχει μία διαφορά σε σχέση με τα άλλα καταστήματα...
Λοιπόν ρόστερ τώρα από όσες θυμάμαι...
Λορένα,ξανθιά μέτρια παρουσία πρώην sins με καλό σχετικά χορό...
Η Εβίτα η ψηλή δουλεύει εδώ αλλά ήταν άρρωστη απ'ότι ενημερώθηκα,οπότε την προσθέτω και αυτή στη λίστα...
Αλέξια,πολύ όμορφο κοριτσάκι,πετιτ με ωραίο μοντελέ σώμα και ωραίο κώλο...Την πήρα για χορό και είναι πολύ καλή!
Μαργαρίτα,μελαχρινή όμορφη κοπέλα με λευκή επιδερμίδα,ψηλή.
Ντία,ρουμάνα ξανθιά με ωραίο πετιτ σωμματάκι...
Angel,ξανθιά,ρωσσίδα συστήθηκε αρκετά όμορφούλα και αυτή.
Δύο μαυρούλες που καθόντουσαν στο μπαρ και δεν θυμάμαι ονόματα...
Έλενα,παλιά καραβάνα του καταστήματος με μεγάλα στήθη...όμορφη κοπέλα έχει τιμηθεί στο παρελθόν...
Μάγια με λεοπαρδαλέ σύνολο και μπαμπάτσικο σώμα,γλυκιά μελαχρινή...
Άννα Μαρία,μιλφ καστανόξανθη με σχετικά συμπαθητικό σώμα,βέβαια δεν θα την επέλεγα για χορό...
Και άλλες πολλές που δεν πέρασαν για να συστηθούν αλλά και εγώ στη συνέχεια αποχώρησα....
Αυτά από εδώ και νεότερα για το υπάρχων ρόστερ στην επόμενη επίσκεψή μου μέσω φόρουμ...!
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 07, 2014
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού