Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 12 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

5.0
Χώρος

7.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είχα καιρό να το επισκεφτώ περίπου από το 2010 και χθες το βράδυ μίας και ήμουν στο Λουτράκι έκανα μία επίσκεψη...
Ο χώρος καλός για τα δεδομένα της επαρχίας,μεγάλο μαγαζί και καθαρό,μην ξεχνάμε ότι κάποτε που το καζίνο και το ξενοδοχείο είχε δουλειά γινόταν πανικός τουλάχιστον τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες...

Είσοδος με ποτό στα 10 ευρώ,ο νεαρός της υποδοχής ευγενέστατος και πολύ εξυπηρετικός άλλωστε μόνος του το δουλεύει το μαγαζί...
Κοπέλες τέσσερις όλες κι όλες καθόντουσαν γύρω γύρω στους καναπέδες που διαθέτει το κατάστημα...
Τζένη μία μελαχρινή από τη Ρουμανία με λευκή επιδερμίδα,μακριά απ'τα γούστα μου....
Τζούλια,όμορφη κοπέλα,ξανθιά με ωραίο καλλίγραμμο σώμα και μικρό στήθος...
Αντζελίνα,μιλφ με ωραίο σώμα μέτριο στήθος και εντυπωσιακά εσώρουχα,
και η τελευταία η Ναταλί με ξανθιά μαλλιά λευκή επιδερμίδα και ωραίο σώμα...
Το γυναικείο ποτό δεν ρώτησα πόσο κοστίζει καθώς δεν κέρασα,έκανα έναν ωραίο χορό με την Αντζελίνα...Ο χορός είναι στα 10 ο απλός και στα 50 το πριβέ το οποίο δεν δοκίμασα καθώς δεν γνωρίζω τι παίζει...Πάντως ο απλός χορός ήταν άψογος σε διάρκεια και γίνεται σε κάτι καναπέδες δεξιά της εισόδου...Σε γενικές γραμμές καλό μαγαζάκι για το Λουτράκι,είναι ανοιχτό καθημερινά εκτός Δευτέρας απ'ότι μου είπε η Αντζελίνα...!Εντάξει νομίζω πως εκτός από Παρασκευή και Σάββατο δε λέει και πολλά πράγματα αλλά για ένα Σάββατο βράδυ καλό είναι για να περάσεις την ώρα σου ευχάριστα....

Αυτά από το Λουτράκι,τώρα σε επόμενη επίσκεψη θα ενημερώσω στο φόρουμ....!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 08, 2014
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Νοεμβρίου, 2014
Τέσσερις κοπέλες για Σάββατο λίγες δεν είναι? Χμμμ;
Δηλαδή καθημερινές πόσες έχει?
30 Νοεμβρίου, 2014
Λίγες είναι...Καθημερινές τίποτα δύο νομίζω...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2