Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 145 10
Στριπτιτζάδικα
197730
Γενική βαθμολογία
3.4
Εμφάνιση κοριτσιών
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
1.0
Χώρος
1.0
Μουσική
5.0
Ποιότητα ποτών
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Δεν θα πω πολλα το μαγαζι ειναι απατη ο μονος στοχος που εχουν ολοι εκει μεσα ειναι να στα φανε . Δεν συκοφαντω αυτη ειναι η αληθεια. Γκομενες οι περισσοτερες ειναι θεομπαζα που ισως στο πριβε να δινουν κατι παραπανω αλλιως δεν εξηγητε γιατι υπαρχουν εκει μεσα. Χωρος ακομα και στο σκοταδι φαινεται η Σαπιλα. Γενικοτερα στο μαγαζι πανε οι ιδιοι και οι ιδιοι και οι γκομενες τρεχουν στους αγαπουληδες.
Οσο για το πριβε που πηρα με μια κοπελα τη Μοντεστα( ακου ονομα και για στρηπτιτζου Ταπεινη) Η κοπελα εκανε οτι κανουν στο χωρο των 10 ευρω στο Αλκατραζ. Με λιγα λογια μου επιασαν το Κωλο. Στην συνεχεια δε νομιζοντας οτι με εχει κατακαυλωσει και ηθελα να τελειωσω προσπαθησε να μου πασαρει καμμια φιλη της για να σκασω παλι 50 ευρω.
Για μενα το μαγαζι ειναι τελειωμενο και οποιος παει θα τη πατησει .
Οσο για το πριβε που πηρα με μια κοπελα τη Μοντεστα( ακου ονομα και για στρηπτιτζου Ταπεινη) Η κοπελα εκανε οτι κανουν στο χωρο των 10 ευρω στο Αλκατραζ. Με λιγα λογια μου επιασαν το Κωλο. Στην συνεχεια δε νομιζοντας οτι με εχει κατακαυλωσει και ηθελα να τελειωσω προσπαθησε να μου πασαρει καμμια φιλη της για να σκασω παλι 50 ευρω.
Για μενα το μαγαζι ειναι τελειωμενο και οποιος παει θα τη πατησει .
jo(1)
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Εγω σημερα περασα μια βολτα με τη παρεα απο το λιντο το μαγαζι ειναι ετσι οπως το ξερω ειναι αναλογος τι ζηταει ο καθε ανθρωπος εμεις πηγαμε ηπιαμε τα ποτα μας χτυπησαμε και τους φραπεδες μας ηρθε και ο απολογισμος και μπορω να πω οτι με τις υπηρεσιες που ζητησαμε πληρωσαμε κανονικα εμεις με αποδειξη 5 ποτα 50 ευρω και 3 κερασμενα 45 ευρω καναμε και 5 χορους απο 10 αστερακια Atzelina louisa lolita και 2 καινουργια φοβερα μια sasa και sagia η αλλη μητρορομινα romina ειδαμε και live sex show daria alex teo ina εχω παει και στο kinky και αλκατρααζ εγω παντα ζηταω αποδειξη και δεν ειδα οτι πηγαν να με κλεψουν και ουτε λεω οτι ειναι ολα αθωα αλλα ειναι και ο πελατης τι θελει και τι ζηταει το λεω γιατι επισκεπτομαι τα μαγαζια αυτα εδω και 10 χρονια απο το 2001 μπαινω βλεπω γραφουμε και αστειακια αλλα το συγκεκριμενο μου φαινεται σαν κακοηθες post εν τελη εγω δεν πληρονομαι ουτε δουλευω σε τετοια μαγαζια αλλα καλο ειναι να μην κατηγορουμε οταν δεν ζητας και αποδειξη μετα σαν γνωμη δικη μου εχοντας περασει και απο τα 3 μαγαζια που σου πα το λιντακι ειναι σταθερη αξια με το γνωστο υφος του τον dj να λεει τα δικα του τα κοριτσια να χοροπηδανε party κατασταση τα σκουπιδια παντα θα υπαρχουν για αυτο ειναι η καθαριστρια να τα μαζεψει καλο φθηνοπωρο σε ολους και ας παμε λιγο χαλαρα!!Τα ξαναλεμε παιδια και χαρηκα καλο βραδυ σε ολους
εαν εισαι τακτικος εκει μεσα λογικο ειναι η γκομενες να τρεχουν πανω σου και να νιωθεις ανετα
εγω πηγα και δεν θα ξαναπαω και συμβουλευω οπως πολλοι αλλοι να μην πατησουν εκει μεσα γιατι ειναι πεταμενα λεφτα