Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 67 10
Στριπτιτζάδικα 206211
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοριτσιών

5.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

8.0
Μουσική

8.0
Ποιότητα ποτών

10.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Γυρίζοντας στο σπίτι μου, έπειτα από το ξεφόρτωμα στο πρόσωπο της Ροζαλίντας, μπήκα στο ίντερνετ και ξεκίνησα να τσεκάρω, από το site, όλα τα στούντιο που ήταν καταχωρημένα δεξιά και αριστερά της αρχικής σελίδας, με σκοπό να βρω κάποιο αξιόλογο κομμάτι για να πάω να γαμήσω.
Νύσταζα και δεν είχα όρεξη να κάνω άσκοπες βόλτες με τη μηχανή μέσα στη νύχτα. Οπότε, με τη βοήθεια του site, θα έβρισκα το κορίτσι που θα μου άρεσε και θα πήγαινα καρφωτός εκεί που δούλευε.
Το μάτι μου έπεσε πάνω στην Μαρία (Ελληνίδα), η οποία δούλευε εκείνη την ώρα στο στούντιο επί της Συγγρού 144 και την είχα σταμπάρει από καιρό.
Ξεκίνησα σχεδόν αμέσως, για να τελειώσω γρήγορα και να γυρίσω για να την πέσω για ύπνο, γιατί ήμουν κομμάτια από την δουλειά. Δούλευα από τις 06 το πρωί μέχρι τις 22 το βράδυ, έχοντας κάνει μόνο ένα τρίωρο διάλειμμα.
Στο συγκεκριμένο στούντιο πήγαινα συστηματικά, πριν αλλάξει μορφή, γιατί εκεί δούλευαν μουνάρες (μέχρι πορνοστάρ είχε δουλέψει εκεί) και έχω πολύ καλές αναμνήσεις από αυτό.
Σκάω μύτη στο στούντιο, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε ένα είδος, όπου μοιάζει να είναι ο χαμένος κρίκος ανάμεσα στο κωλόμπαρο και το στριπτιτζάδικο.
Παρκάρω τη μηχανή και μπαίνω μέσα χύμα (φόραγα σορτς και καλοκαιρινό τζάκετ) με σκοπό να πάρω τη Μαρία, να πάμε πάνω και να την πηδήξω.
Μέσα είχε αρκετό κόσμο για καθημερινή εργάσιμη. Είχε πολλές κοπέλες να περιφέρονται, περίπου δεκαπέντε, μερικές ακόμη που κατέβαιναν από τα δωμάτια και ένα ξανθό θεόμουνο, το οποίο ήταν στρίπερ και δεν πηδιόταν, όπως με ενημέρωσε ένα από τα δύο ευγενικά γκαρσόνια που με εξυπηρετούσαν.
Ρωτάω για την Μαρία και μου απαντάνε ότι δεν δούλευε σήμερα. Μαλακία, γιατί στο site τους την είχε στο πρόγραμμα
Την στιγμή που μιλούσα με τα γκαρσόνια ήρθε και με ενημέρωσε ο, επίσης πολύ ευγενικός, πορτιέρης να αλλάξω θέση στη μηχανή μου. Όπως γυρίζω για να βγω έξω, έμπαινε μέσα ένα μελαχρινό τούμπανο με προστυχόφατσα, φορώντας ένα μαύρο στενό μίνι φόρεμα και τα σιλικονάτα βυζιά του ξεχείλιζαν από αυτό.
Άλλαξα θέση στη μηχανή και μπήκα γρήγορα μέσα για να την ξαναδώ. Μπαίνω και την βλέπω πάνω στην μικρή πίστα ολόγυμνη να κάνει στριπτίζ. Αυτό ήταν, σκάλωσα και λέω στο γκαρσόν να της πει να πάμε πάνω.
"Είναι απασχολημένη", μου απαντάει και μου πρότεινε να πιω κάτι και να περιμένω. ΟΚ, απαντώ και παραγγέλνω ένα χυμό πορτοκάλι.
Άραξα και χάζευα τον χώρο, ο οποίος είναι καθαρός, μοντέρνος, με τον DJ να παίζει ωραία μουσική και ανά τακτά χρονικά διαστήματα κορίτσια να ανεβαίνουν πάνω στην πίστα για χορό.
Μία κοπέλα τόλμησε μόνο να μου πει να πάμε πάνω για σεξ, γιατί είχα σταμπάρει την Αλεξάνδρα (έτσι την έλεγαν) και δεν άφησα περιθώριο στα υπόλοιπα κορίτσια να με διεκδικήσουν, καθώς η εμφάνισή τους ήταν κάτω του μετρίου.
Την κοπέλα την είχε διπλαρώσει ένας κόπανος, περίπου στα 37-38, αγαπούλης, με μια αστεία φάτσα, η οποία έγραφε πάνω στο κούτελο: "ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΠΟΤΕ". Την απασχολούσε πολύ ώρα, κερνώντας την συνέχεια ποτά και αγκαλιάζοντάς την, λες και την είχε γκόμενα.
Η ώρα περνούσε και άρχιζα να δυσανασχετώ. Ξαφνικά αυτή φεύγει από την αγκαλιά του και πάει στη γωνία που καθόταν το θεόμουνο, μαζί με άλλες δύο κοπέλες και επί ένα τέταρτο έπαιζαν με τα κινητά τους.
Ξαναστέλνω τον σερβιτόρο και εισπράττω την ίδια απάντηση: "Είναι απασχολημένη". Αυτή η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά μου την έδωσε και σκάλωσα ακόμη πιο πολύ.
Δεν είναι δυνατόν να περιμένει πελάτης (έστω και κόπανος, όπως αυτός) να υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι στη σειρά και εσύ να ψωλάρεις με τις φίλες σου.
Μετά από ώρα, αφού αυτή είχε επιστρέψει στην αγκαλιά του, ο κόπανος την πήρε και την πήγε πάνω. Επιτέλους θα την γαμήσει, σκέφτηκα.
Τα γκαρσόνια με συμβούλεψαν να πάρω κάποια άλλη κοπέλα, να μην περιμένω έτσι άπραγος και γενικά αγωνιούσαν για την τύχη μου.
Πέρασαν πάνω από 2 ώρες αναμονής, στραβώνω και φεύγω από το μαγαζί. Καβαλάω τη μηχανή, κάνω ένα γύρο, επισκέφτηκα τα στούντιο επί της Αριστοτέλους, ρίχνω ένα κατούρημα και επιστρέφω πάλι, παραγγέλνοντας ένα ανθρακούχο νερό αυτή τη φορά.
Σημείωση, τα ποτά έκαναν 7€ και τις δύο φορές έδωσα 10€, γιατί ήταν ξηγημένοι οι σερβιτόροι.
Συνέχιζα να χαζεύω τον χώρο, όπου παράλληλα έσκασαν μύτη δύο ζευγάρια 40ρηδες, ξένοι και ένας νεαρός στο αναπηρικό καροτσάκι με τους φίλους του. Πιο πριν είχε ανέβει για χορό το θεόμουνο, με αποτέλεσμα να πάθω μουνόπλακα από το αψεγάδιαστο κορμί της.
Μετά από αρκετή ώρα, με ενημέρωσαν τα παιδιά ότι κατέβηκε η Αλεξάνδρα και τους είπα να μου την φέρουν. Ήρθε και την ρώτησα γιατί άργησε τόσο πολύ. Μου απάντησε ότι ήταν πελάτης της αυτός, την κέρασε ποτά και την πλήρωσε για μία ώρα, ξοδεύοντας συνολικά 300€.
Οπότε συναγωνιστές μην αναρωτιόμαστε γιατί οι πουτάνες έχουν αυτή την συμπεριφορά και γιατί οι τιμές δεν θα πέσουν ποτέ.
Μου λέει να την κεράσω ποτό. Της απαντώ, κάνοντας τον χαζό, ότι έχω πιει ήδη δύο. Τελικά της λέω να πάρει ένα και μου λέει ότι θέλει ουίσκι, το οποίο ήταν πιο ακριβό. Πήγε κατευθείαν στα πολλά, από την απληστία της και πήρε τα αρχίδια μου. Καπνίζει ένα τσιγάρο και πάμε πάνω στο δωμάτιο, επιτέλους, για να την γαμήσω.
Ο χώρος πάνω έχει αλλάξει πάρα πολύ, αφού για να φτιάξουν παραπάνω δωμάτια σύμπτυξαν τον χώρο, στον οποίο παλαιότερα υπήρχαν δύο σαλόνια αναμονής.
Μπήκαμε σε ένα στενό δωμάτιο, μου είπε ότι επιστρέφει και ότι θέλει να με βρει γυμνό όταν θα γυρίσει. Γδύνομαι, μένοντας μόνο με το μποξεράκι, περιμένοντάς την.
Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο, γδύνεται και αρχίζει να τρίβεται πάνω μου. Εγώ τις έγλυφα τα σιλικονάτα βυζιά και ξάπλωσα για να μου πάρει πίπα, η οποία ήταν αρκετά καλή, χωρίς να γλύφει αρχίδια.
Την ξαπλώνω για ιεραποστολικό και εκεί μου λέει στα αγγλικά να μην της πιέσω το στήθος. Της τον βάζω και εκεί που πήγα να ξαπλώσω πάνω της, με κρατούσε σε απόσταση για να μην ακουμπάω τα βυζιά της.
Έπεσαν μερικά φιλιά καθώς την πηδούσα σε αυτή τη στάση και της ζήτησα να γυρίσει στα τέσσερα. Γάμησα λίγο πισωκολλητό και έχυσα σχετικά γρήγορα, αφού με τόσο μεγάλη αναμονή είχα ξαναφορτώσει.
Με χαιρέτισε, αφού μου έκανε κάποια κοπλιμέντα και έφυγε. Εγώ σκουπίστηκα, ντύθηκα και κατέβηκα στο μαγαζί για να πω στα γκαρσόνια τις εντυπώσεις μου, αφού μου το είχαν ζητήσει οι ίδιοι από πριν.
Κατεβαίνοντας τις σκάλες είδα σε μια γωνιά το αναπηρικό καροτσάκι, χωρίς τον νεαρό πάνω. Περίεργο, λέω, μάλλον θα τον πήγαν σηκωτό οι φίλοι του για να γαμήσει.
Πόσο μουνόδουλος παραμένει ο σύγχρονος άνδρας. Και σκέτο το κεφάλι του να είχε μείνει, χωρίς το σώμα, αυτός θα προσπαθούσε να γλύψει καμιά ρόγα!
Μπήκα ξανά μέσα στο μαγαζί, είπα την εμπειρία μου στα παιδιά, τους ευχαρίστησα όλους, ανέβηκα στη μηχανή και ξαφνικά, εκεί που πριν λίγες ώρες νύσταζα, τώρα ήθελα να ξαναγαμήσω.
Πίσω στο σπίτι, λοιπόν, για να πάρω φράγκα και να ξαμοληθώ πάλι στις πουτάνες. Εν τω μεταξύ η ώρα είχε πάει 5 παρά.

Συνεχίζεται…
info@123
Μέγας
68
Πόντοι:
4.926
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, masonry

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουνίου, 2014
έτσι όπως τα λές φίλε μου..κάποιες φορές φαίνονται τα κορίτσια να τους απασχολεί περισσότερο το facebook και το status update παρά οι πελάτες και το "παιχνίδι" στο μπαρ...όσες όμως γουστάρουν έχουν δουλειά...
30 Ιουνίου, 2014
Χμμμ; ποσο ειναι το πορνοπαραβολο στο εν λογο μαγαζι !?
30 Ιουνίου, 2014
Αυτά να τα διαβάζουν μερικοί "νεαροί" που πάνε στα κρεβάτια τους από τις 11. Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
30 Ιουνίου, 2014
300 ευρω? με 300 παιρνεις city-tour . Ο τυπος αγαπουλης οπως ειπες ναι ! ρε συ , αυτος με το καροτσακι τι απεγινε? χαχχααχαχ αλλα γιατι δεν αφηνε να ακουμπισεις τις σιλικονες? θα εσκαγαν?Χμμμ;
30 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τιμή στούντιο, 50€.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5