Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 145 10
Στριπτιτζάδικα
197730
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
3.0
Χώρος
4.0
Μουσική
6.0
Ποιότητα ποτών
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
το παρόν το γράφω προκειμένου να αποτρέψω κόσμο να πάει και να πετάξει στην κυριολεξία τα λεφτά του, καθώς και για να το δει κάποιος υπεύθυνος μπας και αλλάξει την κατάσταση μιας και υπάρχουν γενικά καλές υποδομές..
Σάββατο βράδυ λοιπόν, ξημερώματα κυριακής αποκριών, πήγα με φιλαράκι...για να μην μακρυγορώ και για μπω στην ουσία θα μπω στα κατ εμέ αρνητικά και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του... φίσκα το μαγαζί...μας έβαλε ο υπεύθυνος να κάτσουμε προσωρινά κάπου μακριά από την πίστα (όπου δεν υπήρχε καμιά οπτική επαφή με το γίγνεσθαι) και περιμέναμε...
1ο αρνητικό: 15 ευρώ εισοδος!!σε περιόδους κρίσης και απόλυτης οικονομικής δυσπραγίας δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο.
2ο αρνητικό: οι πουτάνες περιφέρονταν ρίχνοντας το πολύ πολύ ένα βλέμμα και αν τους ερχόταν ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ να σε ρωτήσουν αν θες χορό...ούτε κάθονταν στα πόδια σου όπως αλλού, ούτε τίποτα...ε όχι κυρίες μου...έτσι δεν με φτιάχνετε...δεν με ενδιαφέρει που ήταν γεμάτο το μαγαζί.
3ο αρνητικό: όταν με τα πολλά αποφάσισα να πάρω χορό, απλό, πήγα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, που ούτε που φαινόταν η τύπισσα, και ίσα ίσα έβγαλε το στήθος της, και στα τρία λεπτά μου είπε τέλος. θες πριβέ?όχι της λέω..θες κι άλλο χορό...πιο μετά της λέω....Ε ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ??μου λέει εκνευρισμένη και σηκώνεται και φεύγει...ούτε ευχαριστώ, ούτε τίποτα....πραγματικά ξενέρωσα και φυσικά της είπα ''άντε και γαμήσου''
νομίζω σας υπερκάλυψα όσον αφορά τα αρνητικά..το μόνο θετικό ήταν, για να μην μας πουν ότι κάνουμε και προπαγάνδα εναντίον τουμαγαζιού, ότι έιχε ένα πολύ ωραίο live sex show...το οποίο φυσικά έπρεπε να σηκωθώ από την θέση μου για να το παρακολουθήσω...
χωρίς να θέλω να γενικεύω, κριτήριο για μένα ήταν οι δυο χοροί που πήρα που νομίζω είναι επαρκές δείγμα...και στην τελική ούτε κανένας ψωριάρης,ούτε λιγούρης ήμουν. θεωρώ απαράδεκτο στις μέρες μας, όπου το χρήμα του άλλου είναι ιερό, να τυγχάνει από οποιαδήποτε υπηρεσία, τέτοιας αντιμετώπισης. επειδή γενικά πιστεύω ότι έχει τις υποδομές το μαγαζί, εύχομαι να το δει κάποιος υπεύθυνος και να αλλάξει κάποια πράγματα.
Σάββατο βράδυ λοιπόν, ξημερώματα κυριακής αποκριών, πήγα με φιλαράκι...για να μην μακρυγορώ και για μπω στην ουσία θα μπω στα κατ εμέ αρνητικά και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του... φίσκα το μαγαζί...μας έβαλε ο υπεύθυνος να κάτσουμε προσωρινά κάπου μακριά από την πίστα (όπου δεν υπήρχε καμιά οπτική επαφή με το γίγνεσθαι) και περιμέναμε...
1ο αρνητικό: 15 ευρώ εισοδος!!σε περιόδους κρίσης και απόλυτης οικονομικής δυσπραγίας δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο.
2ο αρνητικό: οι πουτάνες περιφέρονταν ρίχνοντας το πολύ πολύ ένα βλέμμα και αν τους ερχόταν ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ να σε ρωτήσουν αν θες χορό...ούτε κάθονταν στα πόδια σου όπως αλλού, ούτε τίποτα...ε όχι κυρίες μου...έτσι δεν με φτιάχνετε...δεν με ενδιαφέρει που ήταν γεμάτο το μαγαζί.
3ο αρνητικό: όταν με τα πολλά αποφάσισα να πάρω χορό, απλό, πήγα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, που ούτε που φαινόταν η τύπισσα, και ίσα ίσα έβγαλε το στήθος της, και στα τρία λεπτά μου είπε τέλος. θες πριβέ?όχι της λέω..θες κι άλλο χορό...πιο μετά της λέω....Ε ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ??μου λέει εκνευρισμένη και σηκώνεται και φεύγει...ούτε ευχαριστώ, ούτε τίποτα....πραγματικά ξενέρωσα και φυσικά της είπα ''άντε και γαμήσου''
νομίζω σας υπερκάλυψα όσον αφορά τα αρνητικά..το μόνο θετικό ήταν, για να μην μας πουν ότι κάνουμε και προπαγάνδα εναντίον τουμαγαζιού, ότι έιχε ένα πολύ ωραίο live sex show...το οποίο φυσικά έπρεπε να σηκωθώ από την θέση μου για να το παρακολουθήσω...
χωρίς να θέλω να γενικεύω, κριτήριο για μένα ήταν οι δυο χοροί που πήρα που νομίζω είναι επαρκές δείγμα...και στην τελική ούτε κανένας ψωριάρης,ούτε λιγούρης ήμουν. θεωρώ απαράδεκτο στις μέρες μας, όπου το χρήμα του άλλου είναι ιερό, να τυγχάνει από οποιαδήποτε υπηρεσία, τέτοιας αντιμετώπισης. επειδή γενικά πιστεύω ότι έχει τις υποδομές το μαγαζί, εύχομαι να το δει κάποιος υπεύθυνος και να αλλάξει κάποια πράγματα.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2014
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Στην δεύτερη παρατήρηση σου, επειδή συνήθως μπροστά στο μπαρ γίνεται τις πουτάνας από πιτσιρικάδες -κυρίως- τσαμπατζήδες που πάνε με δωρεάν προσκλήσεις που μοιράζονται στο Γκάζι για μια μπύρα στο ποτήρι, οι περισσότερες κοπέλες αρνούνται να μπουν στην διαδικασία να πλησιάσουν κάποιον, που πιο πιθανόν είναι να θέλει να πιάσει λίγο κωλαράκι και να την κάνει για χειρονακτική εργασία στο σπίτι, παρά να τις κεράσει ένα ποτό ή να κάνει ένα χορό. Αν το παρουσιαστικό σου λοιπόν παραπέμπει σε πιτσιρικά, είναι πιθανότατο να σε θεώρησαν τσαμπατζή.
Ως προς την τρίτη σου παρατήρηση, αν και λες προς το τέλος ότι πήρες δύο χορούς, αναφέρεσαι μόνο σε μία απαράδεκτη κοπέλα που την έκανε στο τρίλεπτο και όχι στην δεύτερη και γενικεύεις, αν και υπάρχουν πάρα πολλές κοπέλες που κάνουν ικανοποιητικό απλό χορό, αν και φυσικά οι ίδιες προτιμούν τον πριβέ χορό των 50 ευρώ για ευνόητους λόγους.
Συμπερασματικά, όντως το μαγαζί έχει κακή πολιτική ως προς τους πελάτες, καθώς εσύ που πληρώνεις είσοδο θα πρέπει να έχεις καλύτερη αντιμετώπιση και όχι ίδια και χειρότερη από τους τσαμπατζήδες, αλλά ας όψεται αυτός ο μαλάκας που έχει βάλει ο Αντώνης για υπεύθυνο. Αν θέλει απλά να δείχνει ότι έχει κίνηση το μαγαζί μαζεύοντας τσαμπατζήδες, ιδιαιτέρως Παρασκευή και Σάββατο, στο τέλος θα μείνει μόνο με αυτούς. Τέλος, ο χώρος μπορεί να μεγάλωσε, αλλά το ένα τρίτο του μαγαζιού και ειδικά αριστερά και δεξιά του μπαρ δεν έχει καθόλου οπτική επαφή με την πίστα.