Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 35 10
Στριπτιτζάδικα
69714
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
7.0
Χώρος
9.0
Μουσική
9.0
Ποιότητα ποτών
1.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επίσκεψη το Σάββατο με φίλους στο νέο Φίβερ για να δούμε τι παίζει. Γενικά έχει γίνει περισσότερο κυριλέ και σε στυλ κλαμπ. Εύκολο παρκάρισμα, και ευγενικό προσωπικό. Το μαγαζί είχε αρκετό κόσμο. Το μπαρ ήταν γεμάτο, 2-3 καναπέδες με κόσμο και 2-3 σταντ και αυτά κατειλημμένα. Από γυναίκες αρκετές η σπασαρχίδω Λία, η Αλίκη, η Μακρίνα, 4 μαύρες οι 2 πολύ καλές, μερικές Ουγαρέζες που δε μιλούν αγγλικά και άλλες που δε πέρασαν ή δε θυμάμαι. Κεράσαμε ποτά σε μερικές οστόσο δε πήγαμε για πριβέ. Εγώ ασχολήθηκα με μιά μαύρη με κολασμένο κώλο από πέτρα ονόματι Love. Επικοινωνιακή, κάθησε αρκετή ώρα στο ποτό και έκανε πολύ τρίψημο με τη κωλάρα της. Να ξέρετε όμως στο θέμα βυζί δε το έχει.
Είδαμε το λεσβιακό σόου της Τίφανυ αλλά και αυτό της Black Diamond που προσωπικά μου άρεσαν αμφότερα.
Γενικά καλή ατμόσφαιρα και οι κοπέλες δε στα σπάζαν αν δεν ήθελες να τις κεράσεις ποτό (εκτός βέβαια από μία) οστόσο δεν είδαμε καμιά τέρμα μουνάρα, που λέμε, που θα με κάνει να την περιμένω καμία ώρα να τελείωσει από κάποιον άλλο και θα την καλέσω αμέσως να έρθει σε μένα.
Η Σάσα πρέπει πάλι να σταμάτησε-την σταμάτησαν.
Τα ποτά ήταν μπόμπες ναπάλμ, χρόνια και αν θυμάμαι κάλα από τα καράβια που κάνουν βόλτες στο Θερμαϊκό είχα να πιώ τόσο χάλια ποτό.
Είδαμε το λεσβιακό σόου της Τίφανυ αλλά και αυτό της Black Diamond που προσωπικά μου άρεσαν αμφότερα.
Γενικά καλή ατμόσφαιρα και οι κοπέλες δε στα σπάζαν αν δεν ήθελες να τις κεράσεις ποτό (εκτός βέβαια από μία) οστόσο δεν είδαμε καμιά τέρμα μουνάρα, που λέμε, που θα με κάνει να την περιμένω καμία ώρα να τελείωσει από κάποιον άλλο και θα την καλέσω αμέσως να έρθει σε μένα.
Η Σάσα πρέπει πάλι να σταμάτησε-την σταμάτησαν.
Τα ποτά ήταν μπόμπες ναπάλμ, χρόνια και αν θυμάμαι κάλα από τα καράβια που κάνουν βόλτες στο Θερμαϊκό είχα να πιώ τόσο χάλια ποτό.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2014
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού