Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Στριπτιτζάδικα 208696
Γενική βαθμολογία

5.6
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

5.0
Χορός κοριτσιών (privé)

5.0
Χώρος

5.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Βράδυ Παρασκευής και έχοντας τις μαγικες προσκλησουλες αποφασισαμε να περασουμε απτο εν λογω μαγαζι.Parking μετριο προς καλο αλλα οχι και τοσο διακριτικο.Το μαγαζι ηταν σχεδον γεματο κυριως απο πιτσιρικαδες.Οι κορασιδες ειχαν ηδη ξεκινησει την επιδρομη στα γυρω τραπεζια.Η αρχικη θέση που κάτσαμε δεν ηταν τοσο καλη γιατι η κολονα με τη τηλεοραση πανω μας εκρυβε τη θεα της πιστας.Πηραμε 4 χορους συνολικα.Πρωτος δικος μου με μια Τζουλι-α ψηλη μαυρομαλλα 35αρα με πιασιματα (chubby) και πολυ χυμωδης βυζους.Περασα καλα και το τιμησε το ταληρο.Για τον δευτερο χορο θα αναφερθω παρακατω..
Γενικα στα + του μαγαζιου θα λεγα ειναι η εξυπηρετηση, ζητησαμε μετα απο λιγο να αλλαξουμε τραπεζι και ο σερβιτορος μας μετακινησε χωρις δευτερη σκεψη.
Στα + θα λεγα επισης ειναι το ωραιο show με την τυπισσα η οποια φαινεται ο,τι της αρεσει αυτο που κανει και γι'αυτο ελαβε και πολυ θερμο χειροκροτημα απο ολους στο τελος..Δυστυχως υπηρχαν και καποια πραγματα που δε μου αρεσαν. Ο χωρος αρχικα θελει βελτιωση..Και το θεμα της κολονας αλλα και γενικοτερα χρηζει βελτιωσης..Ο δευτερος χορος που πηρα ηταν σκετη αποτυχια.Εντυπωσιαστηκα αρχικα απο τα καλη της κοπελιτσας ονοματι Καρολινα (Αλβανιδακι μελαχροινο,πιτσιρικα,με απιστευτο κωλο και βυζακια) αλλα αποδειχθηκε μουφα.Η τυπισα με ξεπεταξε μεσα σε ουτε 2 λεπτα χρονομετρημενα και εκανε σα μυξοπαρθενα δε μ'αφησε καλα καλα να περιποιηθω τα βυζακια της.Στη τελικη κοπελα μου αν δε σ'αρεσει αυτη η δουλεια μη τη κανεις.Τελειωνοντας το χορο εφυγα εκνευρισμενος προς το τραπεζι μου και λιγο αργοτερα ηρθε και το κερασακι στη τουρτα. Ενω εκανε show η κοπελα, εμεις χαζευαμε απτο τραπεζι μας στο πλαι και ακριβως μπροστα μου ηταν ενα ξανθο, ωραιο θα λεγα αλλα πολυ ξινη και ψωνισμενη.Δεν πηγαινε καν σε τραπεζια, οκ αυτο να το δεχτω..Συνεχιζοντας καθως εβλεπα το show που ηταν ακριβως απο πισω της με κοιταει και με ενα ειρωνικο υφακι μου λεει "Κοιτα και στη τηλεοραση αν θες" που ηταν ακριβως επανω της..Δεν ηθελα να δωσω συνεχεια και δε της απαντησα κακως γιατι μετα το μετανιωσα..Οπως λεει και μια φιλη "Κακο πραγμα η ζηλια"..Ειναι η πρωτη
μου κριτικη και ελπιζω να βοηθησα τους φιους του forum..

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 10, 2014
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού