Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 144 10
Στριπτιτζάδικα
208260
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοριτσιών
6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
9.0
Χώρος
5.0
Μουσική
6.0
Ποιότητα ποτών
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η ημερομηνια , ειναι ενδεικτικη. Περισυ πηγα αθενς , και γνωρισα την σονια την αραπινα απο την γκανα.
Ειχα παει αργα γυρω στις 3 ,κ ημουν αφραγκος, μονο δεκα ευρω στις τσεπες, ομως καταφερα κ το επεξα αγαπητικος, με την κοπελα . Η σονια μου εδωσε το τηλ της κ μου ειπε να την περιμενω εξω για να την παω στα κατω πατησια σπιτι της, ετσι την πηγα σπιτι της , χωρις ομως να κανω καταδρομικη γιατι ημουνα κουρελιασμενος. Μετα απο ενα μηνα ξαναπηγα στριπτιζαδικο, η αραπινα ηταν φανερα τσιμπημενη μαζι μου,κ την πηρα για πριβε χορο. Στο πριβε μου πηρε βιονικη πιπα κ την γαμησα πρωτα πισωκολλητα κ μετα εγω καθισμενος κ αυτη να κουνιεται λυσασμενα , καρφωμενη στον Οσκαρ.
Βγηκα 2, 3 φορες μαζι της κ σκυλογαμηθηκαμε στο σπιτη της. Πολυ αξιολογη περιπτωση , ψηλη, με στητες βυζαρες σαν κανονια.Δυστυχως η κολλητη της , μου ειπε οτι πηγε γαλλια, παντρευτηκε κ σταματησε το χορο στα κωλομπαρα και στα χαμαιτυπια.
Ειχα παει αργα γυρω στις 3 ,κ ημουν αφραγκος, μονο δεκα ευρω στις τσεπες, ομως καταφερα κ το επεξα αγαπητικος, με την κοπελα . Η σονια μου εδωσε το τηλ της κ μου ειπε να την περιμενω εξω για να την παω στα κατω πατησια σπιτι της, ετσι την πηγα σπιτι της , χωρις ομως να κανω καταδρομικη γιατι ημουνα κουρελιασμενος. Μετα απο ενα μηνα ξαναπηγα στριπτιζαδικο, η αραπινα ηταν φανερα τσιμπημενη μαζι μου,κ την πηρα για πριβε χορο. Στο πριβε μου πηρε βιονικη πιπα κ την γαμησα πρωτα πισωκολλητα κ μετα εγω καθισμενος κ αυτη να κουνιεται λυσασμενα , καρφωμενη στον Οσκαρ.
Βγηκα 2, 3 φορες μαζι της κ σκυλογαμηθηκαμε στο σπιτη της. Πολυ αξιολογη περιπτωση , ψηλη, με στητες βυζαρες σαν κανονια.Δυστυχως η κολλητη της , μου ειπε οτι πηγε γαλλια, παντρευτηκε κ σταματησε το χορο στα κωλομπαρα και στα χαμαιτυπια.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2014
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιανουαρίου, 2014
Πολύ παλαιά κριτική.Δεν αναφέρεις καθόλου στοιχεία και λεπτομέρειες του καταστήματος παρά μόνο κάτι που αφορά εσένα προσωπικά.Δεν το κατηγορώ αλλά δεν μπορώ να το ψηφίσω και θετικά...Θα θέλαμε περισσότερες πληροφορίες περί χώρου,κοριτσιών κτλπ.Αν μπορείς γράψε τίποτα εδώ στα σχόλια...
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
10 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Σορρυ φιλε, οκευ , λοιπον οι κοπελες μετριες ολες , εκτος απο μια με γυαλια που γαμηθηκε στην πιστα με εναν καραφλα, ομως η συγκεκριμενη δεν ερχονταν σε τραπεζια. Περισυ το καλοκαιρι ειχε παει ενας φιλος μου στα κλεισιματα , γυρω στις 3.30 κ μια βουλγαρα του εκανε προταση να γαμηθουνε στο χοτελ μαρκο για 40 ευρω.. ειχε ομως κ αυτος ξεμεινει απο χρηματα κ δεν γαμησε. Παντως στο εν λογω στριπτιζαδικο, εαν πας στο τελος , εχεις πολλες πιθανοτητες να φυγεις με μια απο τις κοπελες. Εγω γαμησα χωρις να ξοδεψω τπτ, ουτε καν χορο δεν ειχα παρει. Τελευταια μοιραζουν κ κουπονια, το μυστικο ειναι να πας οταν κλεινει το μαγαζι κ να πουλησεις παραμυθι.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 81003
11 Ιανουαρίου, 2014
Τελικά αυτό έχει κλείσει; Είδα ότι έβγαλαν φωτεινές επιγραφές κλπ.
cretan_nudist
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3