Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 186 10
Στριπτιτζάδικα 327059
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

8.0
Χορός κοριτσιών (privé)

5.0
Χώρος

8.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πάει καιρός που είχα να επισκεφτώ το συγκεκριμένο κατάστημα και έτσι είπα να το τιμήσω με την παρουσία μου.Ο χώρος όπως έχουμε αναφέρει είναι απ'τους καλύτερους στην Αθήνα.Το προσωπικό ελάχιστο σε σχέση με Παρασκευή και Σάββατο αλλά αρκετά εξυπηρετικό.Η είσοδος αν και Κυριακή στα 15 κάτι το οποίο θεωρώ υπερβολή καθώς τις καθημερινές ημέρες θα μπορούσε να το έχει στα 10...Τα ποτά δεν γνωρίζω αν είναι καλά καθώς όποτε πάω δεν πίνω αλκοόλ για του λόγους που αρκετοί από εσάς γνωρίζουν...
Η μουσική καλή και σχετικά με τα υπόλοιπα καταστήματα η καλύτερη όπως και τα show τα οποία παρόλο καθημερινή έχει αρκετά.Ο χορός των κοριτσιών στη πίστα καλός χωρίς όμως να είναι full...Οι τιμές για τον απλό χορό στα 10 και για το prive 50 όπου με λίγο παζάρι απ'ότι κατάλαβα γίνεται και με 40,αλλά δεν δοκίμασα...

Πάμε τώρα και στο ρόστερ,
Ρενάτα,η γνωστή Ρουμάνα καλλίγραμμη με φοβερή περιφέρεια και ανύπαρκτο στήθος.
Λαρίσα,μελαχρινή με όμορφο σώμα και οπίσθια.
Κλαούντια,ξανθιά με όμορφο σώμα και πρόσωπο αλλά απ'ότι θυμάμαι βιαστικό χορό...
Αννίκα, η γνωστή μελαχρινή...
Τζανίνα από πρώην grand ritorno,ξανθιά με ενισχυμένο στήθος.
Μία ξανθιά που την πήρα για χορό αλλά δεν μου είπε όνομα,παρ'όλα αυτά έκανε καλό χορό αλλά σύντομο.
Σόνια,αδύνατη μελαχρινή με όμορφο σώμα και γλυκό πρόσωπο.
Μία μελαχρινή νταρντάνα με ενισχυμένο στήθος που συμμετείχε και στο show.
Άλλη μία ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί που καθόταν στο μπαρ για αρκετή ώρα,την οποία πρέπει να έχω συναντήσει στις μούσες...
Και άλλες δύο τρεις που δεν θυμάμαι...Γενικά για Κυριακή αρκετές ωραίες παρουσίες αλλά χωρίς να έχουν και τη τρελή διάθεση...!Αυτά και τα ξαναλέμε...

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2013
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού