Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 35 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοριτσιών

6.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

8.0
Χώρος

9.0
Μουσική

8.0
Ποιότητα ποτών

9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χθες τη νυχτα ημουν στο μαγαζι και απο γυναικες ηταν οι εξης:

-Η Λια η Ρωσσοποντια η οποια και χθες διαπιστωσα παλι οτι δουλευει καλα τελικα.Συνεχεια στο πριβε ητανε
-η Αναστασια η ξανθια ρωσσοποντια με το ωραιο κορμι αλλα αντιαισθητικη τελειως
-η Μακρινα το μελαχρινο γκομενακι που παλια δουλευε στο μπαρ
-μια καινουρια ξανθια.ψηλη Αλινα ρωσσοκατι και αυτη...με καλο κορμι και ειδικα το ποδι απο τη μεση και κατω,χαλια απο τη μεση και πανω,φατσα υποφερτη θα ελεγα.Ηρθε κρατωντας μια αποσταση 1,5 μετρο μη τυχον και την ακουμπησω και μου λεει κατι παπαριες και οταν της αρνηθηκα ποτο ξυνισε εντελως και εφυγε.Αργοτερα ανεβηκε και στην πιστα να χορεψει...εκει επεσε πολυ γελιο
-η Ρουμανα Κριστυ η παλια μελαχρινη με το ωραιο κορμι
-η Ανιτα η οποια πλεον ειναι μεσα στο μπαρ αλλα οι παλιες συνηθειες μαλλον δεν ξεχνιουνται και ολο απ'εξω τριγυρναει
-η Ειρηνη μια μιλφ μελαχρινη καυλιαρα με πολυ μακρυ μαλλι και ωραιο δερμα.Εγω την ειχα για Γεωργιανη κι αυτη αλλα μου ειπε Ρωσσιδα και πραγματι η προφορα της ηταν πιο πολυ κλασσικη ρωσσικη.Τελοσπαντων ηρθε με το που πηγα,αρχικα την εδιωξα αλλα μετα καθοταν διπλα μου δε μου ηρθε και καμια αλλη και μετα απο κανα μισαωρα ειπα να την κερασω...καριολα απο το πρωτο λεπτο του στυλ 'ημουνα στη Λαρισα και τους μαδησα ολους εκει,γιατι εχουν λεφτα εκει και περασα καλα'...δυσκολη στο μπαλαμουτι,πολυ μαγκικο υφος αλλα σαν καλος μαλακας την κερασα 3 ποτα τα οποια ηπιε μεσα σε 15 λεπτα το πολυ.Μαλακια μου δεν αξιζε καθολου και κανει μονο απλο πριβε ειπε
-η Ελληνιδα Ευα την οποια ειχα προσεξει απο την αλλη φορα.Μελαχρινη,νταρντανα με βυζαρες που επιτηδες αφηνει να ξεχειλιζουν οι ρωγες απο το χαλαρο σουτιεν της,κωλαρα μεγαλη αφρατη,εκφυλοφατσα οσο δεν παει αλλο βλεμμα καριολας οσο δεν παει αλλο.Για πολυ ωρα ηταν απασχολημενη αλλα και οταν ελευθερωθηκε δε μου ηρθε καθολου.Χορεψε αξιοπρεπως στην πιστα αλλα μετα αργα ηρθε στα κεφια και ανεβηκε και στο μπαρ,τα πεταξε ολα και μοστραρε το μουνι της.Εδω νομιζω υπαρχει μια αξιολογη περιπτωση που αξιζει της προσοχης σας Κατσικογάμης
-η 19 Ρουμανα Γεωργιανα ή Γωγω οπως τη φωναζουν ΈρωταςΈρωτας...εδω ερωτευτηκα...ενω ειχε περασει η ωρα και βαριομουν και ελεγα να φυγω εχω την εμπνευση να την φωναξω πραγμα σπασιο για μενα διοτι αν θελουν ας ερθουν αυτες.Καστανο μαλλι,υπεροχο προσωπακι,ματακια,μαγουλακια,χειλακια,απιστευτα αθωα φατσα...τι να λεμε...μονο να το κοιτας και να το εχεις αγκαλιτσα.Κορμακι καλο,αφρατο κωλαρακι,μικρο βυζακι,δερμα βελουδο,ναζι και γλυκα απο πανω μεχρι κατω.Ομως δε μιλαει καθολου ελληνικα και ελαχιστα αγγλικα οποτε απο κουβεντα λιγα πραματα.Την κερασα 3 ποτα και μου καθισε πανω απο μια ωρα,αγκαλιτσες,ρουφηγματα στο λαιμο της,χαϊδεματα σε μουνακι και κωλο πανω απο το βρακι ομως,μου'κανε κι αυτη κατι χαζομαρουλες με γαργαλουσε,μου δαγκουσε τα αυτια ΈρωταςΈρωτας..το αγαπησα αυτο το πλασμα
-και 2 μαυρουλες
λιγος κοσμος και χθες ομως ειχε καλο κεφι μπορω να πω,για πολυ ωρα και το προγραμμα ηταν μονο λαϊκα..ενταξει...αμα δε δοκιμασεις πως να μαθεις
Οπωσδηποτε η ομαδα δεν ειναι η ιδανικη αλλα εγω ας πουμε διεκρινα ενα εκολλαπτομενο αστερι σ'αυτη τη μικρη,η αλλη Ευα φαινεται εργαλειο πρωτο,η Αλικη σταθερη αξια αν και χθες ρεπαρε,οι ρωσσοποντιες ναι μεν σπασαρχιδες αλλα παντα δουλευαν καλα και ειδικα η Λια την οποια ισως και να εχουμε αδικησει...επισης μου ειπανε για μια Δημητρα μιλφ η οποια λεει ειναι πολυ εκφυλη και καυλιαρα και αυτη αλλα ρεπαρε κι αυτη χθες.
2-3 προσθηκες απο κλασσικες πουταναρες τυπου Σασα-Καρινα-Σαντρα να γινουν,ή ακομα καλυτερα τις συγκεκριμενες 3 και νομιζω οτι το μαγαζι θα μπει στο παλιο καλο του δρομο
Αλινα και Ειρηνη θα φυγουν κυριολεκτικα νυχτα πιστευω...

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 16, 2013
al pacino
Τιμημένος
293
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού