Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 163 10
Στριπτιτζάδικα 247339
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

1.0
Χώρος

7.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Σημερα τα ξημερωματα εκανα αλλη μια επισκεψη σε αυτο το μαγαζι(4 τις τελευταιες 12 μερες) ,αφου περασα πρωτα απο x bar και wall st.
Πελατες ηταν γυρω στους 10 αντρες (με 20 γυναικες).Απο αυτους μονο δυο πηγαν πριβε και δυο κερασαν καποια ποτα.Οι υπολοιποι απλα επιναν το ποτο τους. Τα 15 Ε εισοδο για ΠΣΚ τα θεωρω πολλα.Σημερα ηταν 10 Ε.Παραθετω μερικα ονοματα απο το ροστερ,γιατι εχω προβλημα να συγκρατησω πολλα:Νατασα(ρουμανα),Μπιανκα(ρουμανα),Λορενα(ρουμανα),Μαγια (ρουμανα),Ρωξανη (Ουγγαρεζικο αλογο),Σερενα (τουρκαλα),Κατια (εσθονη)κλπ
Επειδη εχω βαρεθει την ανακριση απο τις τσιγγανορουμανες που ειναι και η πλειοψηφια στα μαγαζια πια,κερασα απο ενα ΝΕΡΟ (20 E!!!!)τρεις κοπελες και ολες τις αλλες που εκαναν παρελαση τις εδιωξα.Δε μπορω να δικαιολογησω τις κοπελες που τσαντιζονται οταν τις χουφτωνουν εκει μεσα.Αν δε θελουν να τις χουφτωνουν να πανε να δουλεψουν σε παρθεναγωγειο η να πανε να πλενουν σκαλες...Οι καιροι ειναι δυσκολοι και ο πελατης πρεπει να περναει καλα,εκτος και αν τους περισευουν πελατες...
Επισης το κολπακι των κοριτσιων που σου δινουν το τηλ και μετα ειτε δε το σηκωνουν ,ειτε δεν απαντουν σε μηνυματα ,ειτε δε βγαινουν εστω για ενα καφε ειναι πια γνωστο.Επισης το νερο των 20 Ε δε κραταει πανω απο 10 λεπτα σε καποιες ρουφηχτρες.Τα 60 Ε για ενα γυναικειο ποτο Baileys τα θεωρω πολλα(με 60 παω σε λαδαδικο και μπριζολιαζω..).Πριβε χορο των 50 Ε δε πηρα διοτι η Κατια παλιοτερα μου χτυπησε φραπεδια και κολλησα βλεννορροια με αποτελεσμα να παρω πολυ ισχυρο αντιβιοτικο χαπι των 1500 ml.Ισως θα επρεπε να πλενει τα χερακια της μετα απο καθε φραπε...Ξερω οτι μπορω να φαω μπριζολα απο 4-5 κοπελες εκει μεσα, αλλα δε το ρισκαρισα λογω υγιεινης,λογω του οτι 150 Ε που ζητανε ειναι αρκετα και λογω του οτι τα καλυτερα μωρα εκει μεσα σερβιρουν ΜΟΝΟ φραπε,ενω τα δευτερα μπριζολα.Φυσικα υπαρχουν και καποιες που την εχουν δει μοντελα οι οποιες ουτε χορευουν στο στυλο,ουτε στο πριβε γδυνονται ,ουτε φραπεδια σερβιρουν ,παρα ψαχνουν καποιο θυμα να τον ξεπουπουλιασουν στην ανακριση,πουλωντας ΑΕΡΑ κοπανιστο!!!
Οσο αφορα το χορο στο στυλο,θα ηθελα οι κοπελες να εβγαζαν και το στριγκακι.Αυτο το βγαζουν μονο δυο(Κατια και μια ακομα ξανθια) στο λεσβιακο.
Γενικα το μαγαζι ειναι καλυτερο σαν χωρος απο το Ανατολη(του ιδιου ιδιοκτητη),αλλα χειροτερος απο το Wall st.Σα κεφι περασα καλυτερα στο Κινκυ παρα στο Wall st,x bar και Mousses που πηγα αργοτερα.Φυσικα το να περασεις καλα εξαρταται και απο το κατα ποσο σε γουσταρει και η κοπελα.Εγω ουτε ασχημος ειμαι ,ουτε γερος ,ουτε βρωμιαρης και οταν περναω καλα χαλαω αρκετα λεφτα.Για μια ακομα φορα δε περασα οπως θα ηθελα.Μαλλον χασανε αλλον ενα καλο πελατη...

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 16, 2013
kaavlas
Σπουδαίος
27
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Θέμης88, Constantinos27, WHATABOUTFUCK και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Οκτωβρίου, 2013
θελω να ενημερωσω οτι η μεγαλυτερη ψευτρα στο κινκυ ειναι η τσιγγανορουμανα Μαγια.ακομα και
για το υψος της λεει ψεματα.ενω ειναι 1.65 με το ζορι δηλωνει 1,75!!!μου εδωσε το τηλ της και φυσικα ποτε δε βγηκε εστω για ενα καφε,αν και χαλασα αρκετα λεφτα για παρτη της...τσαντιζεται οταν τη χουφτωνουν και πουλαει αερα κοπανιστο.ειναι και ρουφηχτρα αφου το ποτο των 20 η 40 η 60 κραταει την ιδια ωρα:ΟΧΤ πανω απο πεντε λεπτα!!ουτε γκομενα μου ειναι ,ουτε θα τη ξαναδω ποτε.απλως ενημερωνω για να μη πιαστουν και αλλοι μλκς οπως εγω...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΦΑ!!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1