Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 85 10
Στριπτιτζάδικα
100520
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοριτσιών
8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
2.0
Χώρος
5.0
Μουσική
7.0
Ποιότητα ποτών
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Τη περασμενη βδομαδα περασα τρεις φορες απο το μαγαζι.Κερασα τρεις ρουφηχτρες(μια καθε φορα)οποτε ξενερωσα.Λιγο σεβασμος στο πελατη!!!Εγω δεν ειπα να κατσει μια ωρα μαζι μου για ενα ποτο,αλλα οχι και στο αλλο ακρο!!!
Εχθες το βραδυ πηγα για μια ακομα φορα,ισως και τελευταια...
Ωραιες κοπελες,λιγα τραπεζια με αποτελεσμα να καθισω ορθιος στο μπαρ.Πηρα πριβε χορο μια ρωσιδα με μακρια μαυρα μαλλια και μπλε ματια ,μετριου αναστηματος με γυμνασμενο κορμι και ανυπαρκτο στηθος,χωρις να θυμαμαι ονομα.Ο χωρος του πριβε δεν ειναι διακριτικος και σε βλεπουν ολοι.Τα 30Ε που εδωσα ζητημα αν κρατησαν για 3 τραγουδια.Δεν με αφηνε να ακουμπησω ουτε κ... ουτε μ....,ουτε εβγαλε το στρινγκ!!Τα 15 Ε της εισοδου ειναι πολλα για την εποχη...Για μια ακομα φορα κλαιω τα λεφτα μου,οπως και στο X club που ειναι διπλα...
Εχθες το βραδυ πηγα για μια ακομα φορα,ισως και τελευταια...
Ωραιες κοπελες,λιγα τραπεζια με αποτελεσμα να καθισω ορθιος στο μπαρ.Πηρα πριβε χορο μια ρωσιδα με μακρια μαυρα μαλλια και μπλε ματια ,μετριου αναστηματος με γυμνασμενο κορμι και ανυπαρκτο στηθος,χωρις να θυμαμαι ονομα.Ο χωρος του πριβε δεν ειναι διακριτικος και σε βλεπουν ολοι.Τα 30Ε που εδωσα ζητημα αν κρατησαν για 3 τραγουδια.Δεν με αφηνε να ακουμπησω ουτε κ... ουτε μ....,ουτε εβγαλε το στρινγκ!!Τα 15 Ε της εισοδου ειναι πολλα για την εποχη...Για μια ακομα φορα κλαιω τα λεφτα μου,οπως και στο X club που ειναι διπλα...
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 11, 2013
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Οκτωβρίου, 2013
συμφωνω!!7 γυναικες το πολυ και χαλια οι περισσοτερες βαριοντουσαν κοιμοντουσαν ορθιες και οσο για τον dj καλητερα να ακουγα ραδιο απο το κινητο μου
A
alexstefanos85
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1