Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 145 10
Στριπτιτζάδικα 197730
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

7.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

6.0
Μουσική

5.0
Ποιότητα ποτών

5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η επίσκεψη έγινε το Σάββατο το βράδυ μίας και βρισκόμουνα στη περιοχή.Η είσοδος παραμένει στα 15 τη Παρασκευή και το Σάββατο και είναι υπερβολική πλέον καθώς τα περισσότερα μαγαζιά την έχουν 10.Τέλος πάντων το ξεπερνάμε αυτό.Τα ποτά είναι χάλια σε σχέση με τις άλλες φορές.Μιλάμε πήρα ένα ουίσκι με coca cola και η γεύση ήταν χάλια,αφήστε που και το ποτήρι μύριζε...Κορίτσια αρκετά λόγω Σαββάτου καθότι τις καθημερινές είναι πιο λίγες και για όλα τα γούστα.Να πω πως η διάθεση των κοριτσιών δεν ήταν η ίδια όπως άλλες φορές προφανώς λόγω της αναδουλειάς που υπάρχει...
Οι περισσότερες δεν έρχονται καν να σου μιλήσουν και πρέπει εσύ να τις επιλέξεις για χορό.Και αυτές που έρχονται είναι τόσο απότομες σε σημείο που λες με αυτή δεν πρόκειται να περάσω καλά ούτε στο χορό ούτε σε ποτό ή prive.Ο απλός χορός στα 10 ο prive στα 50 και 100,προφανώς ο χορός των 100 θα περιέχει και υπηρεσίες παραπάνω απ'τις προβλεπόμενες...!

Αν κοιτάξει κάποιος τις προηγούμενες κριτικές μου θα δει μεγάλη διαφορά καθώς εγώ ήμουν που περνούσα καλά στο συγκεκριμένο κατάστημα αλλά τώρα μας τα χαλάει...Δεν μπορώ να πω πως δεν έχει κοπέλες πολλές ή ότι δεν έχει show που οι περισσότεροι πάνε γι'αυτά αλλά δεν ξέρω βλέπω μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον περασμένο χειμώνα.Ελπίζω στη βελτίωση του,για ότι νεότερο θα γράψω πάλι!
Έκανα δύο απλούς χορούς και αποχώρησα καθώς απογοητεύτηκα για το prive 50 ούτε λόγος...

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 21, 2013
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού