Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 48 10
Στριπτιτζάδικα 95829
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

5.0
Χορός κοριτσιών (privé)

7.0
Χώρος

7.0
Μουσική

6.0
Ποιότητα ποτών

7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί παρέα με φιλαράκι. Καθ' ότι μεσοβδόμαδα και Αύγουστος πλέον, οι πελάτες στο χώρο ολίγοι εν αντιθέση με τα κορίτσιa που ήταν αρκετά(καμιά 20 αριά). Λόγω του ότι δεν μένουμε κοντά, ήταν η πρώτη μας επίσκεψη την οποία θα χαρακτήριζα θετική. Πολύ ωραία κορμιά με ποικιλία Γλώσσα (αδύνατες,βυζαρούδες,μαυρούλες,ξανθιές)διαφόρων εθνικοτήτων. Στην αρχή μας ξένισε λίγο η είσοδος(καταγώγι παλιού καιρού) αλλά όταν άνοιξε η πόρτα αμέσως έφτιαξε η διάθεση. Ο σερβιτόρος που μaς υποδέχθηκε υπήρξε γατόνι όλη τη βραδιά. Μας εξήγησε τα καθέκαστα(τιμές ποτών,χορών κ.τλ..
Εδώ να πω σχετικά με το parking ότι θα έβαζα καλύτερο βαθμό (εμένα δεν μe πειράζει να παρκάρω από τη πλευρά του Village) απλά δεν είναι πάντα εφικτό κοντά στο μαγαζί. Ο χώρος των χορών απλά τέλειος(επιτέλους ένα μαγαζί που δίνει αξία στη λέξη PRIVE!!!!). Οι κοπέλες που πήρα για χωρό ήταν καλές και με συμμετοχή. Με μία από αυτές μιλήσαμε και για εξωτερικές δουλειές(hotel timeΜεγάλο χαμόγελο)γύρω στα 80 με 100€. Μείον στα κορίτσια αλλά και στο μαγαζί, ότι οι ΝΤΙΒΕΣ μαλακίζονταν πολύ ώρα πίνοντας το ποτό τους χωρίς να βολτάρουν. Τέλος, από τα ποτά μείναμε ικανοποιημένοι,θέλω όμως να ρωτήσω για αν δω αν είναι μόνο δική μου άποψη ότι θα πρέπει επιτέλους τα ωραία αυτά μαγαζία να διαχωρίσουν τις τιμές των ποτών του πελάτη. Οι εποχές της στανταρ εισόδου έχουν πια περάσει, πρέπει να βγάλουν καταλόγους με τις τιμές. Δεν γίνεται να πληρώνουμε 10€ είτε πάρουμε Μπύρα είτε πάρουμε ουίσκυ. Αυτά είχα να πώ για τώρα. Επιφυλλάσσομαι για Φθινοπωρινή κριτική!Κουλ

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2013
pedroragnelli
Νέο Μέλος
16
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού