Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 16 10
Στριπτιτζάδικα 64906
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)

6.0
Χορός κοριτσιών (privé)

4.0
Χώρος

6.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Πρωτη μου φορα σε αυτο το κωλομπαρο, και μαλλον και τελευταια. Τεταρτη βραδυ με παρεα και ορεξη για στριπ, τελικα επιλεξαμε να παμε στο καλιγουλα και οπως αποδειχθηκε ηταν βιαστικη επιλογη. Εισοδο με ποτο 10 ευρω και το δευτερο 5 στο μαγαζι με τα βιας δυο παρεες η μια δικια μου και κανα δυο ξεκαρφωτη. τα κοριτσια που γνωρισα ηταν τρια σε συνολο αν προσεξα καλα 5 η 6 πρωτη κοπελα η ρωσιδα ηρα ομορφη σχετικα κοπελα με λεπτο κωλαρακι, παραλιγο να με πεισει για πριβε του ενος με δυο λεπτα (ξεπετα δλδ) τον 10 ευρω Μαλακία η δευτερη και κατα γενικη ομολογια η καλυτερη του μαγαζιου η λαουρα οντως εντυπωσιακη κοπελα και η καλυτερη με διαφορα στην πιστα. Τελος στο τραπεζι μου ηρθε και μια γυφτησα Μεγάλο χαμόγελο ονοματη βανεσα, οχι κατι το ιδιεταιρο παντως. Χωρο δεν πηρα γιατι εκρινα οτι δεν αξιζη να δωσω λεφτα για κατι που κραταει δυο λεπτα, αλλα κερασα ενα ποτακη στην λαουρα, νομιζω δεκα ειχε το δικο της. Απ' την παρεα καποιοι κανανε πριβε και φυσικα το μετανιωσαν αλλα αυτα εχει η νυχτα εαν δεν την γνωριζεις. Γενικο σχολιο καλυτερα να πατε στα γυρω στουντιο.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2013
TW
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού