Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 125 10
Στριπτιτζάδικα
183047
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
5.0
Χορός κοριτσιών (privé)
5.0
Χώρος
7.0
Μουσική
7.0
Ποιότητα ποτών
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Επισκεψη εχτες το βδραδυ μετα απο καιρο, στο εν λογω μαγαζι. Λιγος κοσμος σε σχεση με αλλες φορες ( Αυγουστος γαρ). Ηταν εκει οι παλιες γνωστες Βιρτζινια , Σονια. Ιρινα,Ινεζ.. και καποιες καινουριες οπως ειπαν. Λαουρα ξανθια νεαρη ρωσσιδα , 4 μερες στο μαγαζι ( πριν ηταν 8 μηνες στο Βολο οπως δηλωσε. Μαλλον εκανε το αγροτικο της), καλος χορός αλλα δεν επιτρεπει πολλα-πολλά, Αντα ρουμανα μελαχρινη με piercing στα χειλη και αλλη μια ρουμανα μελαχροινη με μαυρισμενη επιδερμιδα και σιλικονατα στηθη που μιλαει μονο αγλλικα.Στην συγκεκριμενη πρεπει καποιος να τις εξηγησει τι δουλεια κανει εκει. Δεν εννοειται σε χορό να μην σε αφηνει να πιασεις ουτε το στηθος της και μετα να ζηταει και prive. Προτίμησα απλους χορούς καθώς το prive του μαγαζιου δεν αξιζει κατα την γνωμη μου, παρα της προτροπες και τα υπονοουμενα για κατι παραπανω της Βιρτζινιας ( γνωστής και απο rasputin για τον φραπε της) αλλά κατι ότι την εχω ξαναπαρει, κατι η τσίχλα που δεν σταματα να μασα οτι και να κάνει , κατι ο χώρος που δεν ειναι οτι καλυτερο για τετοιες καταστασεις δεν με επεισε. Θα πηγαινα ισως με Σονια(μελαχροινη προ μιλφ με 4αρι στηθος))αλλα σε σχετικη ερωτηση δήλωσε οτι φραπε ουτε πινει ουτε κερναει και καλυτερα να παω λιγο παρακατω στην γωνια ( η συμβουλη της εγινε δεκτή . Επισκεφτηκα το platinum μετα οπου ετυχα σωστης περιποιησης). Σε γενικές γραμμες καθαρό μαγαζι με αρκετες γυναίκες , πολλες εκ των οποίων θα ικανοποιήσουν τα κριτηρια πελατων, όπως εγώ , που δίνουν εμφαση στα ευμεγεθη στήθη.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού