Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 122 10
Στριπτιτζάδικα 176101
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοριτσιών
 
7.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
6.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
5.0
Χώρος
 
7.0
Μουσική
 
7.0
Ποιότητα ποτών
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Αγαπητοί φίλοι γειά σας! Χθες αποφάσισα με ένα φίλο να πάμε στο εν λόγω μαγαζί. Στην υποδοχή -πόρτα- και οι δύο ...κύριοι. Μας χαιρέτησαν ευγενικά και μου ανέβασαν τη διάθεση και την εκτίμηση για το χώρο. Καθίσαμε σ' ένα τραπέζι κοντά στην πίστα. Ήταν η πρώτη φορά που το επισκεφτόμουν και γι αυτό πριν αρχίσω τα παιχνίδια ήθελα λίγο να δω το χώρο και να χαλαρώσω. Πραγματικά η ατμόσφαιρα ήταν ωραία. Ήταν καθημερινή και υπήρχε σχετικά λίγος κόσμος. Η ώρα κύλαγε ευχάριστα. Το προσωπικό στη σάλα ήταν γρήγορο και ευγενικό. Όμως...

1η παρατήρηση : Όταν ζήτησα ποτό για την κοπέλα που ήρθε στο τραπέζι -και αφού και με την ίδια το συζητήσαμε- ο σερβιτόρος έφερε εσκεμμένα σφηνάκι... Το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν το έκανε μία φορά για να υποθέσω ότι ήταν λάθος. Το έκανε και στο φίλο μου. Εκείνη την ώρα τους θεωρώ αρπακτικά... Ο καθένας μας πάει σε τέτοιου είδους μαγαζιά συνειδητοποιημένα (πιστεύω) και έχοντας ένα χρηματικό όριο στο μυαλό του και στην τσέπη του που θέλει να το καταθέσει. Θα το εκτιμούσα αν με βοηθούσαν με καλό service να περάσω ωραία και να θέλω να ξανάρθω παρά να φέρονται σαν να είναι συμμορία που πρέπει σώνει και καλά να σου αδειάσουν την τσέπη πριν φύγεις. Αυτό διώχνει τους πελάτες και τους ωθεί να μην ξαναπατήσουν. Είπαμε. Θα καταθέσουμε... αλλά τουλάχιστον ας έχουμε εμείς την επιλογή του πότε και πως.

2η παρατήρηση: Σε μια από τις κοπέλες που την κέρασα ποτό (σφηνάκι τελικά)και μετά 5 χορούς, συζητήσαμε για prive και τη ρώτησα ευγενικά για δυνατότητα φραπέ. Με έβρισε! Την έχει δει κάπως! Απαίσια συμπεριφορά, πιεστική και εγωίστρια! Ποια νομίζει ότι είναι?

3η παρατήρηση: Υπάρχουν 4-5 κορίτσια τα οποία αξίζουν με χίλια. Αξίζει να τις έχεις δίπλα σου και να μιλάς μαζί τους. Μπορεί κάποιοι να τις θεωρούν καλές επαγγελματίες...εγώ προτιμώ να τις αποκαλώ ...καλά παιδιά!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
22 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού